top of page

Referanser og brukerhistorier

Del 1: 
DAGLIGDAGSE HELSEPROBLEMER

Copyright © Futura Helse 2015.

 

NB! Det er ikke tillatt å kopiere fra denne siden uten vår tillatelse, eller uten å oppgi referanse til våre sider. 

 

Bruksområder Hovedmeny (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
    Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

 

Referanser, hvor dette ikke er oppgitt, gies på forespørsel.

Flere brukerhistorier vil bli lagt inn etter hvert, tilhørende gruppene nevnt i menyen over her.

 

DAGLIGDAGSE HELSEPROBLEMER

 

1.1.1. Stress, konsentrasjon, søvn, energi

Sjefsredaktør, ingen spesiell medisinsk tilstand, meget stresset: Er under så mye stress hele dagen, både fysisk og psykisk, så jeg brukte noen ganger å legge meg helt utmattet. Etter å ha begynt å bruke Airnergy føler jeg meg ikke lenger utmattet som før, jeg føler meg mye bedre. Jeg kan også konsentrere meg mye bedre i løpet av dagen, sove dypere og bedre om natten, og bruker denne nyoppdagede energien til å få godt med krefter i løpet av dagen.

 

1.1.2. Stress, konsentrasjon, søvn, ro

Sports reporter, ingen spesiell medisinsk tilstand, meget stresset: Jeg er i stand til å konsentrere meg bedre. Ikke minst er jeg nå ikke bare i stand til å sove 3-4 timer av gangen, men 7-8 timer regelmessig. Med det resultat at jeg er mer motivert og i bedre form for de oppgavene jeg må takle i løpet av dagen. Jeg har blitt roligere og tilnærmer meg problemer med mer fatning enn jeg har gjort før.

 

1.1.3. Søvn, Stress, energi

Kontorsjef / direktørens sekretær, enorm stress, ingen spesiell medisinsk tilstand: Før jeg begynte med Airnergy følte jeg meg helt tom for energi, men etter en viss tid ble jeg mer våken, livligere og mer aktiv. Riktignok har jeg ikke nok energi til å «fly høyt», men jeg kan bli sliten på kveldene sover da godt og dypt og våkner opp frisk og uthvilt.

 

1.1.4. Tannlege. Stress, søvnapné:
Etter de første gangene var jeg fortsatt skeptisk, men ble etter hvert forbauset over hvor lite søvn jeg trenger for å føle meg uthvilt og klar til dyst. De første fire netter tilbrakte jeg mindre enn 3 timer i sengen. Nå, etter litt tid, sover jeg mye bedre og vanligvis 6 til 8 timer. Endelig kan jeg nå sove gjennom hele natten. Jeg snorker mye mindre når jeg sover nå, jeg sover mye dypere og er ikke så lett forstyrret av den minste lyd ... jeg slutter nesten aldri å puste nå (søvnapné).

 

1.1.5. Ingen spesiell medisinsk tilstand:
Har mer utholdenhet, kan sove bedre om natten og føler meg bedre.

 

1.1.6. Vitenskapelig studie (Prof.): Søvn, våkenhet
Brukerstudie med 48 pasienter , alle pasientenes søvnforstyrrelser ble forbedret (problemer med å sovne og å sove gjennom natten), og de fikk økt mental våkenhet. Spesielt effektivt hos pasienter med apopleksi og parese samt pasienter med tidligere cerebral blødning.

 

1.1.7. Kapasitet, konsentrasjon

Profesjonell racerfører, langsiktig økning i funksjonell kapasitet og konsentrasjon

 

1.1.8. Årvåkenhet, funksjonsevne, utholdenhet

36 år gammel, overvinne dårlig humør på grunn av overanstrengelse og mangel på søvn, økt motstandskraft mot infeksjoner, betydelig økning i årvåkenhet og funksjonsevne

 

1.1.9. Immunforsvar, smerter, utmattelse

Universitetslektor, høyt stressnivå på jobben, "mirakelkur" - nesten aldri satt ut av influensa, smerter og utmattelse siden begynte å bruke Airnergy

 

1.1.10. Søvn, motivasjon, konsentrasjon, velvære, restitusjon

Siden begynte å bruke Airnergy ikke lenger følsom for vær, betydelig forbedring i forhold til søvnforstyrrelser, mer motivert og bedre i stand til å konsentrere seg, generelt velvære forbedret, raskere restitusjon, føler seg i bedre form

 

1.1.11. 45 år gammel, slapphet, mangel på energi, dårlige nerver.

Betydelig forbedring i total helsetilstand og ikke mer øreverk siden begynte med Airnergy

 

1.1.12. Stress, søvn og aldring

Kjære Guido,

Etter at Airnergy Professional Plus enheten ankom i April er det riktig å si at det har vært en betydelig ”endring av luften” i mitt hjem.

I og med at jeg leder en hektisk arbeidsplass med reisevirksomhet var det litt vanskelig å få brukt apparatet jevnlig, men etter noen få uker og mange behandlinger kan jeg si at jeg finner fordeler med å avhjelpe stress ved at jeg får en avslappende ettervirkning som hjelper meg å sove bedre.

I tillegg bruker også min kone Airnergy, og vi har funnet ut at den hjelper oss i forbindelse med treningsprogrammet (aerobic med vekttrening hjemme), både før og etter trening.

Vi føler begge at den andre ser yngre ut, og vi er entusiastiske til vår videre bruk av denne vidunderlige terapien (frisk luft på tappekran) og prosessen med å finne flere velgjørende effekter.

Vi ønsker deg og firmaet en enorm suksess, som dere virkelig fortjener – fortsett det gode arbeidet.

Med vennlig hilsen,

Robert Parry

Manilva, Spania

 

1.1.13. Utbrenthet, energi, konsentrasjon, syn, ro med mer.

Kjære Frk. Franke,

I dette brevet ønsker jeg å fortelle dere om min suksess med Airnergy terapien, som jeg aldri ville ha trodd på forhånd. Som en selvstendig næringsdrivende gjennom mange år har jeg, i likhet med mange som er engasjert i sin jobb, vært plaget med forskjellige mangelsymptomer.

På grunn av den store mengden stress gjennom arbeidsdagen led jeg av mangel på energi, konsentrasjon og hadde en følelse av å være både fysisk og mentalt utbrent.

Tilfeldigvis så jeg et TV program som het ”Gesund und Schön” (Sunn og vakker) (n-tv) den 16/7-2004, som trakk min oppmerksomhet til Airnergy prosessen.

Siden da har jeg vært den lykkelige eier av en Professional Plus maskin, og har inkludert ”pusting” i min daglige rutine. Allerede i løpet av den første behandlingen følte jeg positive forandringer i kroppen. Etter bare noen minutter var kroppen min totalt avslappet, jeg følte meg rolig og var i stand til å koble av.

Men det var mer; ettersom tiden gikk oppdaget jeg enda mer imponerende resultater:

• Selv om omstendighetene med arbeidstid osv. ikke har endret seg, og jeg ikke sover mer enn før, våkner jeg nå og føler meg avslappet og full av energi.

• Gjenoppretting av min energi er mye raskere og målrettede.

• Jeg er i stand til å konsentrere meg bedre, og kan også holde dette nivået med konsentrasjon gjennom hele kvelden.

• Jeg kan håndtere stress bedre og møte daglige problemer og krav med mer motivasjon.

• Jeg har funnet ut at jeg kan håndtere mange flere daglige aktiviteter (profesjonelle og private.)

• Uten å ha besøkt noen doktor antar jeg at til og med synet er forbedret.

I tillegg til punktene over har forhandlingsevnene mine når det gjelder jobben blitt betraktelig bedre. Jeg går nå inn i viktige møter og forhandlinger med den nødvendige mengden konsentrasjon og energi. Ved hjelp av Airnergy er jeg sikker på at jeg har vunnet flere kontrakter som jeg ikke ville klart å få tidligere.

Mine private omgivelser er også veldig begeistret for Airnergy metoden. I tillegg til min kone og barn har også mine foreldre vist tillit til Airnergy og de tilhørende effektene.

For at alle skal få sin del har jeg nå kjøpt maskin nummer to. I tillegg er vi nesten klare til å kjøpe en tredje enhet, som skal plasseres i en reiseveske, beregnet på reisevirksomhet.

Som gründer er jeg vant til å sammenligne kost og nytte, og vedrørende dette kan jeg uten å overdrive si at:

Airnergy er den mest fornuftige investeringen jeg har gjort i mitt liv!

Takk til deg og dine medarbeidere for den fremragende støtte og suksess som jeg har oppnådd med Airnergy.

Vennlig hilsen,

Michael Vlatten

 

1.1.14. Beroligende, energigivende

I flere år nå har Airnergy vært en del av min daglige rutine – slik som rengjøring av tennene mine og det å ta en dusj. Airnergy har den paradoksale effekten av å være energigivende og beroligende på samme tid. Det er en veldig spennende og styrkende enhet som jeg ikke lenger vil være uten. Jeg er selvutnevnt «Airnergy avhengig».

Herbert Grönemeyer, tysk musikk produsent, sanger og skuespiller.

 

1.1.15. Bedre og sterkere

Mine erfaringer med denne behandlingen har alle vært positive. Igjen og igjen rapporterer pasienter at de føler seg bedre og sterkere etter en serie av Airnergy behandlinger. Jeg har mange pasienter som har hatt regelmessige behandlinger en til to ganger i uken og helt opp til 20 behandlinger i uken i mange år nå og som sverger ved denne terapien.

Dr. med. Roger Eisen, spesialist i indremedisin, generell medisin, Naturmedisin, Sports Medicine, Bad Griesbach

 

1.1.16. Stress, konsentrasjon, søvn, energi

Sjefsredaktør, ingen spesiell medisinsk tilstand, meget stresset: Er under så mye stress hele dagen, både fysisk og psykisk, så jeg brukte noen ganger å legge meg helt utmattet. Etter å ha begynt å bruke Airnergy føler jeg meg ikke lenger utmattet som før, jeg føler meg mye bedre. Jeg kan også konsentrere meg mye bedre i løpet av dagen, sove dypere og bedre om natten, og bruker denne nyoppdagede energien til å få godt med krefter i løpet av dagen.

 

1.1.17. Søvnproblemer

Dame med søvnproblemer rapporterte etter første behandling (hos lege) på ca 20 minutter at hun hadde sovet som en stein hver natt den neste uka.

 

1.1.18. Søvn, form

Racingfører, har brukt Airnergy i 6 måneder: De første merkbare forbedringene var bedre søvn, trenger mindre søvn og bedre generelt følelse. Selv om jeg var klar over at jeg var i god form, ble jeg overrasket over at formen ble enda bedre.

 

1.1.19. Søvn

Racerfører, ingen spesiell medisinsk tilstand: Er nå i stand til å kompensere for lite energi på grunn av anstrengelse og mangel på søvn. Jeg kan takle å stå opp tidlig eller i løpet av natten og med mindre enn 5 timers søvn (på grunn av 2 barn) ganske lett. Jeg føler meg frisk og uthvilt.

 

1.1.20. Søvn, motivasjon, konsentrasjon, velvære

Vi vil ikke lenger være uten Airnergy metoden på grunn av de mange gode erfaringene med denne. Den har gitt betydelig forbedring med hensyn til søvnforstyrrelser, og førte til forbedringer i motivasjon og konsentrasjon. Generelt velvære betyr at man kan slappe av raskere. Det har vært en markert bedring i helsetilstanden.

Ottmar Hitzfeld, renommért fotballtrener

 

1.1.21. C. & P. Mason, Energi, konsentrasjon, velvære

Dette er bare for å fortelle hvor glade vi er for Airnergy maskinen. Vi er begge eldre, og siden Februar i år så har vi definitivt mer energi, pågangsmot, økt konsentrasjon og følelse av velvære. Ingen av oss ville være foruten dette! Tusen takk.
Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk. 

 

1.1.22. Svimmelhet, smerter, kronisk utmattelse, syn

Jeg ville bare takke dere for hjelpen. Jeg spurte om å bli satt i forbindelse med en klinikk i London som bruker Airnergy, dere foreslo Monique Stone. Jeg dro dit i dag og hadde to behandlinger og kunne ikke tro hvordan jeg følte det. Da jeg forlot klinikken hadde svimmelheten min forsvunnet sammen med skulder- og nakkesmertene som jeg har hatt i flere år. Jeg la også merke til at synet mitt var klarere. Jeg har en ny avtale neste uke og kan ikke vente. Jeg har virkelig en ille kronisk utmattethet, og svimmelhet er mitt verste symptom, så dere kan tenke dere min lettelse. Jeg kan virkelig ikke få takket dere nok.
Kilde: Airnergy

 

1.1.23 Generelt

"Jeg bruker den samtidig med annen behandling. Så derfor kan jeg ikke si at den går spesifikt på en plage, og at denne har lettet bare med Airnergy. Men at den er effektiv er det ingen tvil om."

Bjørg, Terapeut
Kilde: Futura Helse

 

1.1.24 Generelt
"Jeg har veldig god erfaring med det etter å ha hatt det og brukt det selv jevnlig 1 års tid."

Siri, Kostholdsveileder og ernæringsterapeut

Kilde: Futura Helse

 

1.1.25 Forkjølelse, vond hals

"Flere i familien bruker den, gjerne ved vond hals, forkjølelse, sammen med eukalyptus eterisk olje. Eli

Kilde: Futura Helse

 

1.1.26 Søvn, energi, ro
"Vi angrer ikke på dette kjøpet!
Etter snart 3 ukers bruk kjenner jeg at jeg allerede sover mye bedre, energinivået
er høyere, og jeg føler en større indre ro. Kona kjenner mye av det samme.
Gunnar H, November 2013"

 

 

NB: Det er i alt 7 sider med referanser. 

 

Bruksområder (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
    Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

Ai Dagligdags
bottom of page