top of page

Referanser og brukerhistorier

Del 3:
LUFTVEIENE

Copyright © Futura Helse 2015.

 

NB! Det er ikke tillatt å kopiere fra denne siden uten vår tillatelse, eller uten å oppgi referanse til våre sider. 

 

Bruksområder Hovedmeny (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
     Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

 

Referanser, hvor dette ikke er oppgitt, gies på forespørsel.

Flere brukerhistorier vil bli lagt inn etter hvert, tilhørende gruppene nevnt i menyen over her.

 

LUFTVEIENE

 

Astma og allergi

3.1.1. Høysnue, søvn

Bedriftsrådgiver, høysnue, for øvrig ingen spesiell medisinsk tilstand: Jeg sover nå mer tungt og fredelig på grunn av Airnergy behandlingen og jeg trenger mye mindre søvn enn tidligere. Jeg føler at dette gir en svært positiv effekt.

 

3.1.2. J. Lovelock, 67 år: KOLS, astma, sinusitt, hud

Jeg har KOLS, astma og sinusitt (bihulebetennelse), og gjentagende infeksjoner i brystet. Jeg kjøpte en maskin - ja jeg var skeptisk men Chris W. hjalp meg å forstå fordelene den hadde i forhold til min tilstand. Etter å ha brukt maskina 20 minutter hver morgen var det første jeg la merke til en nesten øyeblikkelig forbedring i mine bihuler og pusten ble mye lettere. Etter 3 måneder er nå alle symptomene på KOLS mye svakere og lettere å takle, og selv om jeg fikk en brystinfeksjon var den mye mindre alvorlig og tok bare en uke å bli kvitt. Jeg er mindre deprimert og har ny livsgnist så jeg vil anbefale alle å investere i en av disse fantastiske maskinene. Nei det er ingen kur, men brukt sammen med vanlig medisin så er det veldig bra. Jeg vil ikke være uten maskinen, den er nå min beste venn. 
Oppdatering, 6 måneder senere: Jeg vet ikke om jeg nevnte "energinivå". I begynnelsen merket jeg ikke noen spesiell forskjell, bare en merkelig opp og ned variasjon på energien. Nå er mitt energinivå ganske jevnt, jeg føler meg mer "i live", mer med og mer mitt "gamle jeg". Forrige uke møtte jeg noen venner som jeg ikke hadde møtt siden jul. Vil du tro at de beskyldte meg for å ha foretatt kosmetisk inngrep ettersom huden min var så fin, og de sa jeg så 10 år yngre ut! (Kan ikke være ille!)
Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

3.1.3. Astma

Som en oppfølging av vår samtale i ettermiddag skriver jeg nå for å si hvor mye Airnergy maskina har forbedret helsa mi. Jeg har vært plaget av astma siden tidlig barndom, og har i det siste vært på sykehus flere ganger og har ofte vært nødt til å ta medisiner i form av steroider. 
Astmaen min var under kontroll til slutten av forrige år, da min Peak Flow (PEF) var ganske lav. Etter et besøk hos min lege ble jeg tilbudt enda mer steroider, og bestemte meg da for at det måtte finnes en annen vei. Etter en del undersøkelser og lesing av Airnergy informasjon bestemte jeg meg for å investere og kjøpte Airnergy Professional maskina, og har ikke sett meg tilbake! Min Peak Flow forbedret seg den første uka, og er nå den beste den har vært på lang tid. Jeg sover bedre og har lagt merke til at jeg ikke har hatt høysnue enda i år, og kan tålerere min sønns katt, noe som var utenkelig tidligere.

Alt i alt, jeg vil ikke være uten Airnergy maskina nå, for hvilken pris setter du på din helse og velvære?
Kilde: Airnergy

 

3.1.4 Allergi + ME (Doe 16 år + hennes mor.)

Mamma og jeg sender denne e-posten for å fortelle deg hvor fantastisk Airnergy maskinen er. Jeg er 16 år, men hadde et slag da jeg var 17 måneder gammel, noe som har gitt meg lærevansker og alvorlig epilepsi, som har vært under god kontroll og hvor jeg nå er avmedisinert. Jeg har en god del matallergier som brukte å utløse anfall og jeg led fryktelig med høysnue, hovne kløende øyne, veldig sår og tett nese, nysing hele tiden og var helt elendig fra ca april / mai og utover. Siden mamma har kjøpt Airnergy maskinen i april og gradvis justert opp til 100% (effekt på maskina) kan jeg ærlig si at jeg ikke har opplevd noen symptomer i det hele tatt av høysnue. Jeg holder meg nå unna visse matvarer som ville utløse anfall, men følg med, dette kan fort bli bedre. Mamma har vært veldig dårlig med sin ME med mye smerte i sine muskler og ledd, har vært ekstremt svak og sliten, og nesten ute av stand til å gjøre noe som helst. Selv å komme ned i og ut av badekaret, kjøring - giring osv, alt for mye og for smertefullt. Siden hun begynte å bruke Airnergy maskinen er hun mye mindre sliten og i stand til å gjøre mye mer, men hun føler seg likevel litt redusert, fordi som alltid så snart noe er mulig for henne å gjøre gjør hun det i stedet for å ta det sakte men sikkert og med ro. Følg med her også, da vi begge fortsetter å bruke denne fantastiske maskinen med stadige forbedringer.
Kilde: Airnergy

 

KOLS, Lungeemfysem o.l.

3.2.1. KOLS (kronisk obstruktiv bronkitt med emfysem).

Oksygeninnhold ca. 50%, langsiktig oksygenbehandling avvist så langt på grunn av relativt god subjektiv helse, litt forbedring etter akupunktur, skeptisk holdning mot oksygenterapi. Begynte med Airnergy 3 x 10 minutter og deretter 3 x 15 minutter 3 ganger pr uke; markert forbedring i subjektiv helse til tross for dårlig vær, ganske minimal økning i oksygeninnhold til 54%, positiv vurdering generelt.

 

3.2.2. Klinisk diagnose: KOLS med lungeemfysem

Forverret av infeksjon, økt produksjon av seigtflytende slim som var vanskelig å hoste opp, nattlig hoste anfall. Etter Airnergy behandling (21 minutter daglig); lettere å hoste opp store mengder av mer flytende slim, og pustet friere.

 

3.2.3. KOLS med lungeemfysem

Pasient 71 år, betydelig forverring i de senere år, i det siste stadig mer andpusten, behandlet av spesialist, alvorlig satt tilbake i kaldt, fuktig vær. Umiddelbar forbedring av Airnergy behandling (ikke lenger andpusten, i stand til å gå turer samt gå i trapper igjen)

 

3.2.4. KOLS

I ca 12 år, bivirkninger på grunn av medikamentell behandling (mage, øyne), merket allerede etter første Airnergy behandling subjektiv og objektiv forbedring (helsetilstand, aktivitetsnivå, mindre medisiner spesielt Prednison, ingen flere forverringer, ingen flere forkjølelser, markert økning i oksygen metning)

 

3.2.5. KOLS

Som følge av røyking og yrkesmessig eksponering for asbest. 55 år gammel, tungpustet, mangel på energi, kunne bare klare å gå 25 m, ikke stand til noe mer. Merket allerede forbedring etter bare noen få dager Airnergy behandling (mer luft, mer energi), pO2 økte fra under 70 til over 90 mmHg, forbedring i lungefunksjon, selv ett år senere ingen tilbakefall, markert forbedring totalt (på jobb, på treningsutstyr hjemme og når det gjelder fysisk og mental funksjonsevne)

 

3.2.6. KOLS

66 år gammel, behandlet av spesialist siste 5 år. Fikk ikke flere forkjølelser etter oppstart av Airnergy behandling, fikk mer energi, bedre subjektive helsetilstand, økt oksygeninnhold i blodet, hostet mindre, i stand til å gå lettere.

 

3.2.7. KOLS

59 år, kortvarig forverring i subjektive helsetilstand etter Airnergy behandling, så utrolig forbedring (kunne klatre opp trapper uten å bli kortpustet, energinivået steg, sov bedre, ikke lenger sliten)

 

3.2.8. KOLS

78 år, storrøyker hele sitt liv, 4 år tidligere alvorlig svekkelse i subjektiv og objektiv helse (KOLS) etter lungebetennelse, foreskrevet behandling med inhalator, forverret seg ytterligere til ikke å kunne forflytte seg. Etter oppstart av Airnergy behandling økte FEV1 (FEV1= den mengde luft man klarer å tømme lungene for i løpet av ett sekund) kontinuerlig fra 0,59 liter til 0,80 liter og FVC (det volum luft man klarer å blåse ut etter en full innånding) økt fra 1,86 liter til over 3,10 liter. Samtidig markert økning i subjektiv helse og funksjonsevne.

 

3.2.9. KOLS

65 år, konstant slimete lunger, også osteoporose, revmatisk leddgikt, slitasjegikt, i stand til å gå maksimum 200 meter, tungpustet, ingen appetitt. Etter Airnergy behandling mindre behov for å bruke inhalator, PEF (Peak Expiratory Flow, Maksimal hastighet på utblåsningsluften i løpet av en utblåsing hvor en tar i så hardt en kan. Måles i liter pr. minutt) steg fra 200 til 300 liter pr minutt, deltok i regelmessige lunge øvelser uten problemer, mer energi, mer utholdenhet, ikke lenger tungpustet, blodsirkulasjonen forbedret, lettere å hoste opp slim som nå er mer flytende, sov bedre, mer selvtillit, forbedret helsetilstand.

 

3.2.10. Kols

Dame med bl.a. Kols kjente allerede under første behandling at hun pustet lettere.

 

3.2.11. Kols, luftveisproblemer mm

Jeg har vært plaget av bihuleproblemer i så godt som hele mitt voksne liv. Så fikk jeg også diagnosen KOLS og da hadde jeg problemer med å gå noen få meter og å gå opp trappa uten å bli andpusten og bekymret. Jeg måtte begynne med inhalator, som hjalp, men som ikke hjalp mot akutte oppblomstringer, noe som betød at jeg måtte ta flere runder med steorider. Disse oppblomstringene begynte å komme hyppigere, og det var da jeg bestemte meg for å investere i en Airnergy maskin. 
Jeg har nå brukt maskina i 20 minutter, 2 ganger pr dag, i de siste 6 månedene, og forskjellen er bemerkelsesverdig. Jeg kan nå gå en trapp uten å bli engstelig og jeg føler meg mye bedre. Jeg går til faste kontroller hos spesialist for å sjekke lungefunksjonen. Før jeg startet med maskinen var lungefunksjonen 56% i forhold til alder og høyde mm, noe som plasserte min KOLS i kategori moderat til alvorlig. Ved den siste kontrollen hadde lungefunksjonen økt til 76% mot alle odds, og plasserte resultatet i kategorien mild KOLS.
Jeg er overbevist om at dette er resultatet av bruken av Airnergy maskina, ettersom det ikke er noen andre faktorer som kan medføre denne forbedringen. Jeg tar Peak Count målinger daglig og gjennomsnittet har økt fra 200 til 250 - 260, men enda viktigere, i løpet av de siste 6 månedene siden jeg startet med maskina så har jeg ikke hatt noen forverringer.

For en pensjonist er dette en betydelig investering, uten noen garanti for suksess og jeg brukte en del tid før jeg bestemte meg for å ta risken og kjøpe en maskin, for jeg var litt skremt av alle mirakellovnadene som finnes i mange produktreklamer i dag. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte maskina mye tidligere, ettersom den har ført til en veldig forskjell på min livskvalitet og behandlingen av min KOLS. 
Basert på min egen erfaring vil jeg ikke nøle med å anbefale noen som har fått redusert livskvaliteten pga puste- eller brystproblemer å investere i en av disse maskinene, og jeg er veldig takknemlig for at dere har gjort disse maskinene tilgjengelige. 

P. Goodwin

Kilde: airnergy-oxygen.com

 

3.2.12. KOLS, luftveisproblemer

Jeg har vært plaget med KOLS i mange år. For 3 måneder siden kunne jeg ikke gå 50 meter før jeg fikk åndenød eller hosteanfall. Hostingen dukket opp når som helst dag eller natt, enten jeg lagde mat, hendlet eller slappet av. Disse hosteanfallene varte opp til 15-20 minutter og var veldig svekkende. Jeg var svært trøtt og var uvel det meste av tiden.
En kveld bestemte jeg meg for å se på internett hvordan andre KOLS pasienter klarte seg, og i løpet av min søken fant jeg firmaet som solgt Airnergy - hvor heldig kunne jeg være. Etter å ha kontaktet firmaet og å ha fått informasjon fra Airnergy i Tyskland bestilte mannen min en Airnergy maskin til meg. 
Jeg mottok min maskin i slutten av Mai - jeg var litt nervøs men den er så enkel å få i gang og å bruke at jeg hadde ikke trengt å engste meg. Jeg har brukt maskina mi hver dag siden vi kjøpte den og jeg føler meg generelt bedre. Jeg har bedre utholdenhet og kan gå et par kilometer (jeg blir fortsatt andpusten men ikke så mye at jeg gir opp). Jeg er mindre sliten og hosteanfallene er halvert og vel så det, i tillegg til at de ikke varer så lenge og jeg kommer meg derfor fortere.
Jeg anbefaler virkelig denne maskina til alle som plages med allergier, bryst- eller pusteproblemer, KOLS og energimangel. Den har ikke bare forandret livet mitt men har også forandret livet til mannen min ettersom han ikke alltid trenger å være til hjelp.

Tusen takk for slik en fantastisk maskin.

M Austen

Kilde: airnergy-oxygen.com

 

3.2.13. KOLS, Diabetes/Blodsukker

Selv om det knapt er 3 måneder siden jeg mottok min Airnergy maskin har den gjort slik en bemerkelsesverdig forskjell både til mitt og min mann's liv at jeg måtte fortelle dere.
Jeg var diagnistisert med KOLS for ca to år siden. KOLS ville si å våkne to ganger hver natt og "hoste for England", for ikke å nevne om morgenen da jeg våknet, eller å prøve å sove når jeg hørte min egen hvesing.

Jeg må legge til at jeg er midt i 60-årene, og selv om jeg har litt artritt, så er jeg (som de fleste kvinner) mentalt som en 25-åring!! Åpenbart var KOLS både deprimerende og utmattende, og det var da jeg så den lille annonsen for Airnergy.

Jeg bestilte maskinen og fikk min mann til å betale. Jeg tenkte - dette er den eneste gangen i livet at jeg har investert i helsen min. Til min overraskelse var ikke min mann bare enig men han ønsket også å bruke maskinen! Mannen min er også i 60-årene og har Diabetes 2, og selv om han tar tabletter og unngår å bruke sukker så var blodsukkernivået om morgenen svært variabelt.

Vel, siden vi mottok maskina så har vi brukt den hver eneste dag uten opphold. Ikke bare har jeg sluttet å gå rundt å hoste om natten (selv om jeg kan hoste litt om morgenen noen ganger) men hvesingen har stoppet opp! Mens jeg tidligere følte meg utrolig trøtt om ettermiddagen (antagelig for lavt oksygennivå) så er jeg ikke det lenger! Jeg sier ikke at jeg kunne klatre et fjell eller gå på tvers av USA men det å kunne føle seg så mye bedre føles ikke annet enn utrolig. Jeg sier ikke at jeg er kurert for KOLS - det finnes ingen kur - men det har stoppet utviklingen og har gjort livet mitt veldig mye bedre.

Den største overraskelsen av alle, tross alt, er at mens min manns blodsukkermålinger var mellom 16 og 21 til tross for bevisst kosthold og å ta medisinen sin så har målingene nå målingene stabilisert seg på 8-9! Jeg vil legge til her at vi tilbringer en del tid utenlands (Hellas) og at varmen der ikke hjalp hans høye målinger, men det spiller ikke noen rolle for nå er de jo konstant lave!

Uansett, jeg skal slutte å skryte uhemmet av denne lille mirakelmaskinen men jeg vil at hver og en av dere som leser dette skal vite; denne maskinen virker og kan hjelpe på mange måter og med mange problemer. Tusen takk for all hjelp og for å besvare alle spørsmål som vi har stilt dere.

Mr & Mrs Chambers

Kilde: airnergy-oxygen.com

 

3.2.14. KOLS

Som langtidsplaget av KOLS og etter en vinter med mange brystinfeksjoner/lungebetennelse ble min kone lei av at jeg brukte hennes astma inhalatorer. Derfor undersøkte jeg litt rundt og oppdaget Airnergy. Etter noen dagers bruk hadde pusten min bedret seg enormt. Bakker som jeg prøvde å unngå når hunden skulle luftes går jeg nå, og bakken som jeg brukte å gå opp med sykkelen tidligere sykler jeg nå opp, og noen ganger slår jeg også min kone opp der. For meg har dette blitt et nytt liv og jeg ser frem til å se hvordan jeg klarer meg neste vinter. Dere har min totale anbefaling.
Dr. R.S.

Kilde: Airnergy

 

3.2.15. KOLS

Jeg er en pensjonert man på nesten 67 år, jeg ble diagnostisert med KOLS for ca 4 år siden, og jeg var ganske overrasket over dette ettersom jeg har jobbet utendørs mesteparten av livet og har alltid holdt meg i form.
Jeg begynte å finne ut at jeg var andpusten bare jeg gjorde mindre ting, som feks. å gå trappen og å gå noen meter ble en stor prøvelse.

Jeg blir selvfølgelig behandlet for min KOLS og bruker inhalator hver dag, og jeg går til kontroll hver sjette måned. På denne tiden i fjor søkte jeg på nettet for å finne informasjon om sykdommen og jeg fant deres firma som snakket om maskinen på et program på TV. Jeg var imponert over hva som ble sagt så jeg dro av sted for å besøke dere og for å få mer informasjon, og etter å ha lest dette bestemte jeg meg for å investere i en maskin. Dette har blitt en av de beste tingene jeg noen gang har gjort i mitt liv. Jeg bruker maskinen 30 minutter mens jeg leser avisen, og jeg føler meg som en annen person, jeg føler meg i bedre form og har mer energi enn jeg har hatt på lange tider, så mye at jeg har investert i en tredemølle for å bli kvitt overvekten som jeg har fått etter mye inaktivitet de senere årene. Til alle med KOLS eller andre problemer som leser min historie så vil jeg anbefale at dere leser dere opp på denne Airnergy maskinen, den er veldig bra!

C. H.

Kilde: Airnergy

 

3.2.16. KOLS

For ca ett år siden fikk jeg diagnosen KOLS av min doktor, men jeg har hatt symptomene en god stund før dette. Fra å være en ganske aktiv 82-åring ble jeg etter hvert utslitt bare ved å gå opp trappene. I september 2012 drev min sønn og undersøkte rundt KOLS på internett, og kom over en annonse for Airnergy. Etter å ha sett gjennom dette tenkte vi "Hvorfor ikke?".

Det virket ganske dyrt men ettersom alt annet hadde feilet så tok vi sjansen. Å si at effekten var mirakuløs ville være å ta i for lite. Etter et par dager hadde jeg fornyet energi og følte meg som mitt gamle jeg. Fikk løst KOLS-problemet, nå skal jeg behandle knærne! Tusen takk.

Kilde: Airnergy

 

3.2.17 KOLS, Uveitt - Betennelse på årehinnen, Energi, Hjerte, Hud
"Jeg ville bare la dere vite om min far's fremgang etter kjøp av deres Professional Plus maskin for 5 måneder siden.
For 5 måneder siden ville han knapt forlate huset ettersom han følte seg så sliten. Han hadde allerede en øyesykdom som heter Uveitt, som påvirker synet. Han fikk så diagnosen KOLS da han var 75. Han virket å bli mer og mer andpusten når han gikk, og klaget over slitne bein og var negativ. Jeg kunne til og med høre hvesingen hans på andre siden av rommet. Han ble sendt for å scanne hjertet for å sjekke hjertefunksjonen, og dette viste at 36% av hjertet var ødelagt og han fikk derfor diagnosen hjertesvikt.
Fem måneder senere så er tilstanden for øyet mye bedre og øyenlegen veldig fornøyd. Han er nå ute hver dag, svømmer 3 ganger i uken, går på tredemølle 2 ganger i uken på treningssenter og jobber i hagen og gjør forefallende arbeid.
Nylig tok jeg han med til en privat hjertespesialist som scannet hjertet hans, og resultatet viste at han nå bare har 10% ødeleggelse og en total funksjonsevne på 58%. Dette betyr at han ikke har hjertesvikt i det hele tatt. Hans symptomer er på grunn av KOLS.
Generelt så virker min far bedre; huden hans er mye mer rosa enn før. Ikke mer hvesing når han puster og selv om han blir andpusten og trett så kan han være mye mer aktiv enn før. Han virker så mye mer fornøyd med seg selv og har fått tilbake glimtet i øyet 76 år gammel, noe jeg trodde han hadde mistet for alltid. Min far og jeg er begge overbevist om at forbedringene er på grunn av deres maskin, som han har brukt 2 ganger om dagen i 20 minutter. Jeg kjøpte maskinen for min far og det er det beste jeg noen gang har gjort!"
Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk/

 

3.2.18 KOLS
Den først gangen jeg fikk KOLS diagnose var i 1993. Jeg fikk foreskrevet flere inhalatorer, to typer pulver som jeg skulle ta 2 ganger pr dag, og Salbutamol når nødvendig. Noen år senere kjøpte jeg en pustemaskin etter fem opphold på sykehus for brystproblemer. I August var jeg meget syk og jeg følte meg meget svak. Datteren min og svigersønnen min søkte på internet og fant Airnergy. 
Noen dager senere hadde vi all informasjon og brukerhistorier vedrørende maskina og viktigheten av oksygen i blodet. Jeg har nå brukt Airnergy i 8 måneder. Investeringen var stor og jeg var litt skeptisk, men nå føles det som at dette var en god investering. I går hadde jeg en peak-flow måling på 250, på denne tiden i fjor var den på 121. Oksygenverdiene i blodet var også gode, resultatet var 90. Jeg må si at jeg føler meg mye mer årvåken, jeg føler at 2 x 20 minutter pr dag virkelig har forbedret livet mitt og jeg kunne ikke være foruten Airnergy nå. 

 

3.2.19 Lungeproblemer, Førerkort

En mann fra Ringebu leide en Airnergy Basis Plus som han brukte daglig på grunn av at han risikerte å måtte levere inn førerkortet på grunn av respirasjonssvikt. Han hadde en målt PaO2 (blodets gasstrykk av oksygen) som var lavere enn 7 kPa, mens kravet for bilkjøring er at PaO2 skal være > 8,0 kPa. Etter noen uker var han tilbake på Granheim Lungesykehus og de målte en PaO2 > 8 kPa. 
Kilde: Futura Helse

3.2.19b Førerkort

En mann i 80-årene fra Trondheim måtte levere inn sitt førerkort på grunn av at han hadde en oksygenmetning i blodet på 65. Dette likte han svært dårlig og brukte mye tid på å finne en løsning på dette. Til slutt fant han Airnergy og leide en Professional Plus i 3 måneder. Før 3 måneder var gått var verdien over 90! Han kuttet så ut Airnergy en ukes tid men måleverdiene begynte da å gå ned, så han bestemte seg derfor for å kjøpe en Professional Plus maskin.

Kilde: Futura Helse

 

3.2.20 KOLS, Allergi
I september fortalte legen min meg at jeg hadde KOLS etter at jeg hadde hatt en konstant hoste og infeksjoner i brystet de siste 3 - 4 månedene. Min peak flow var nede på 250 og jeg ble sliten bare ved å gå over gulvet. For å finne ut mer om min tilstand sjekket jeg internett og fant en annonse som inneholder en video hvor Dr. C. Steel snakker om Airnergy maskiner. Jeg syntes dette hørtes for godt ut til å være sant - jeg måtte finne det ut selv. Jeg kjøpte en Airnergy Professional Plus og jeg satte den på 100% i 45 minutter. Etter noen dager la jeg merke til en stor forskjell, jeg kunne gå videre uten å bli andpusten og min peak flow var nå 350 takket være Airnergy. Jeg kunne bare sykle 1 minutt på min treningssykkel, nå kan jeg klare minst 10 minutter. En måned etter å ha kjøpt min Airnergy maskin dro jeg til sykehuset for en full kneoperasjon - min kirurg kunne ikke tro at jeg hadde KOLS da han sa at mitt oksygennivået var 98%. Jeg kan bare si at dette er takket være Airnergy. Airnergy er ikke en kur for KOLS, men det har helt klart gjort en forskjell for meg. Jeg hoster ikke så mye og infeksjonene i brystet er langt mindre. Også min partner har vært plaget med bihulebetennelser og allergi og har blitt bedre ved hjelp av Airnergy. Takk Airnergy for å forbedre våre liv.

S. Balmfoth. Kilde: Airnergy

3.2.21 KOLS

Tilbakemelding etter 2,5 mnd:
"Maskinen fungerer utmerket. Etter noen uker med gradvis tilvenning bruker Torill nå maskinen 3 ganger hver dag med 100% intensitet.
Jeg kan observere at xxxxxx reagerer positiv på behandlingen. Oksygenmetningen har økt fra 85% til 94%. Ingen symptomer på lungebetennelse nå på 2,5 måneder. Det er for oss en ny rekord.
Økt utholdenhet og mer overskudd i våken tilstand, psykisk mer deltagende (mer opplagt til å gå i diskusjoner og aktive samtaler) – samtidig har søvnbehovet økt."
Eva, Sandefjord, Norge
Kilde: Futura Helse

 

Pusteproblemer, Sinusitt / bihuler etc

3.3.1. Pusteproblemer

Gutt med pusteproblemer under fysisk anstrengelse fungerer mye bedre når Airnergy brukes før trening eller kamp.

 

3.3.2. Bihulebetennelse – Sinusitt

Jeg er 69 år gammel og har lidd av kronisk sinusitt siden jeg var 19 år gammel. Forskjellige behandlinger i løpet av disse årene har dessverre ikke gitt noe tilfredsstillende eller permanent lindring av tilstanden. Jeg vil legge til at jeg har denne tilstanden i høyre side, og den venstre siden har praktisk talt vært uberørt.

For 4 måneder siden begynte jeg med en ny behandling gjennom Airnergy Singulett Oksygen Terapi. Etter 6 behandlinger i løpet av 2 uker, ble problemet redusert med 80-90%, til min store overraskelse.

Jeg har vært heldig og har hatt mulighet til å motta videre behandling med Airnergy siden da, og jeg kan si at jeg ikke bare har vært i stand til å bibeholde de utmerkede resultatene, men jeg har også fått en generell merkbar forbedring i mitt energinivå.

Ved flere anledninger hvor jeg trodde jeg skulle få en forkjølelse eller influensa tok jeg Airnergy behandling, og symptomene forsvant mens jeg hadde behandling. Bihule- og halsproblemene forsvant, og jeg kom gjennom den siste vinteren uten noen sykdom.

Esme Wiesmeyer

Johannesburg

 

 

NB: Det er i alt 7 sider med referanser. 

 

Bruksområder (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
     Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

 

Anchor 20
Anchor 7
Eva M
bottom of page