top of page

Referanser og brukerhistorier

Del 7 - ANNET

Copyright © Futura Helse 2015.

 

NB! Det er ikke tillatt å kopiere fra denne siden uten vår tillatelse, eller uten å oppgi referanse til våre sider. 

 

Bruksområder Hovedmeny (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
     Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

 

Referanser, hvor dette ikke er oppgitt, gies på forespørsel.

Flere brukerhistorier vil bli lagt inn etter hvert, tilhørende gruppene nevnt i menyen over her.

 

7. ANNET
Fordøyelse, hormonsystem mm

7.1.1. Tyreoiditt (betennelse i skjoldbruskkjertelen)

Kom seg raskt med AIRNERGY og noe Ernæringsterapi

Airnergy, sammen med noen kostholdsråd, snudde en svært vanskelig periode da jeg ble diagnostisert med en infeksjon i skjoldbruskkjertelen. I fire uker hadde jeg ingen energi, og begynte å føle meg skjelven og svak mot slutten av hver dag inntil jeg ikke hadde annen mulighet enn å gå til sengs. Etter fire eller fem økter spratt bare energinivået mitt tilbake og jeg visste at jeg var på bedringens vei. Behandlingen var svært effektiv og jeg nøler ikke med å anbefale den til andre "(Joy VH fra Ipswich) Kilde: barbara-wicks.com

 

Cystisk Fibrose

7.1.2. N. Lenehan, Cystisk Fibrose

Etter 2 måneder med Airnergy ... Hei takk for at dere sendte den engelske manualen, det går fantastisk med Airnergy, jeg gjør nå mine oppgaver uten oksygen og er i stand til å gå rundt uten oksygen. Jeg bruker den 10 minutter på 50% effekt og jeg kommer til å øke den i morgen, det er utrolig. Jeg var veldig tungpustet og trengte oksygen mesteparten av tiden, nå bruker jeg oksygen bare om natten. Når jeg gjør treningsøvelsene mine ser jeg at musklene mine virker bedre, og jeg føler meg ikke sliten, det er som jeg har nye lunger, jeg blir bare litt kortpustet hvis jeg presser meg selv for hardt, jeg styrer tempoet selv, jeg håper bare at jeg ikke får svineinfluensa - cystisk fibrose og svineinfluensa er ikke bra. Ha det bra for nå, Nigel.
I går var jeg i et kjøpesenter, og jeg gikk rundt i noen av butikkene. Jeg har ikke vært der på 4 år siden jeg trengte å bruke oksygen. Jeg var så glad, vi hadde en flott ettermiddag. Pusten er litt opp og ned, noen dager bra andre dager dårlig. Cystisk fibrose er en ekkel lungesykdom, men Airnergy hjelper meg, jeg kan føle det. Jeg føler meg sterkere, selv når jeg er andpusten. Jeg kan styre min pust. Som jeg sa har jeg gode dager og dårlige dager, men jeg siden jeg fikk Airnergy jeg har flere gode dager, og jeg hadde blodtester her om dagen, og alt var ok så det er bra. Jeg ser sunn ut, det er bare lungene, men til 45-åring å være er det ikke så ille å fortsatt være i live selv om jeg trenger en lungetransplantasjon. Jeg vil si Airnergy har hjulpet meg ca 50%, det er fantastisk. Ha det bra for nå, Nigel.
Etter 3 måneder ved hjelp Airnergy ...
Hei det går fantastisk med min Airnergy, jeg bruker den 20 minutter to ganger om dagen, min pust er ganske bra, men som jeg sa før til tross for cystisk fibrose så har jeg gode dager selv om noen dager er pusten litt dårligere, men 20 minutter ved 100% effekt er en fantastisk hjelp for meg. Jeg trenger noen nye luftfiltre. Ha det bra, Nigel. PS Jeg har forbedret meg ca 70% siden jeg startet med Airnergy, det er fantastisk.
Etter 6 måneder ved hjelp Airnergy ...
Hei, det går bare bra med meg og Airnergy. Jeg bruker den to ganger om dagen med 100% effekt. Dette kalde været er ikke bra for meg, men stort sett er jeg glad og gjør det ok med Airnergy. Jeg trenger bare oksygen noen ganger hvis jeg presser meg selv for hardt. Før jeg fikk Airnergy var jeg på oksygen mesteparten av dagen. Jeg kan sykle 20 minutter på min treningssykkel uten noe problem nå uten oksygen, og jeg kan bruke min boksesekk i tillegg om ikke for mye, det er fantastisk for en person med lav lungefunksjon så Airnergy hjelper meg. Men jeg trener vekter med oksygen, jeg ønsker ikke å presse meg selv for hardt. Jeg bruker 2 liter oxygen. Ha det bra, Nigel

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

Cøliaki

7.1.3. D. Cross; ME, Cøliaki, Matintoleranse, Endometriose

ME diagnostisert i 1989. • Muskel- og leddsmerter sammen med hodepine og mangel på konsentrasjon på grunn av hjernetåke. Interkostalmuskler, overkropp og øverste del av ben er muskelområdene som er verst. • Ofte svimmel, spesielt når jeg er trøtt. Derfor skal man ikke kjøre bil eller gå ut alene. • Hvis jeg trenger å gå ut mer enn 200 meter trenger jeg å bruke rullestol. • Noen ganger blir jeg deprimert av livet mitt, men mesteparten av tiden prøver jeg å være positiv. Min jobb bidrar til å holde meg tilregnelig. Jeg ringer til selskaper fra mitt hjem for å prøve og få nye oppdrag for min arbeidsgiver. Jeg klarer bare ca 6 timer per uke på en god uke. • Hvis jeg får en sykdom, så jeg tar det vanligvis lengre tid enn for en frisk person å komme over det. • Magen min har ofte smerter, og jeg har ofte diaré og urolig mage. • Jeg finner overfylte steder vanskelig og ekstra slitsomt. Har også cøliaki, diagnostisert i 1988 • Går på gluten- og hvetefri diett. Intoleranse for meieriprodukter - York Pharmacy Test - 2002 • Kan ikke spise meieriprodukter, egg eller gjær. Tap Water - Ernæringsfysiolog foreslo i 2002 å bare drikke flaskevann og også å lage mat med flaskevann. Dette har jeg gjort siden 2002. Hvis dette noen ganger ikke har vært mulig, og jeg har konsumert vann fra springen har det vanligvis resultert i en urolig mage og diaré. Endometriose • Navlen blør litt hver måned når jeg har menstruasjon. • Det ble foreslått å fjerne livmoren min på grunn av smertefulle menstruasjoner og jernmangel - Problem ble hjulpet med montering av spiral • Har også ofte magesmerter.

Airnergy Professional Plus. Min familie og jeg hadde studert fordelene med maskinen, og følte at jeg må gi dette en sjanse. Etter 3 dager med maskinen, brukt to ganger om dagen i 20 minutter, følte jeg at jeg hadde mer energi, og faktisk dro ut med min mann på en utflukt for første gang i år. Vi dro til en severdighet av et eiendom (ca ¾ times kjøring, og deretter dyttet min mann meg rundt i hagen i rullestolen min - men jeg fikk meg også ut av den til vår overraskelse og gikk selv noe av tiden). Vi var ute av hjemmet i ca 3 timer, og jeg likte det utrolig godt, og selv om jeg var ubekvem på turen hjem var det verdt det for å ha gjort noe som de fleste synes å være normal. Jeg har nå brukt maskinen i 4 måneder og kan si at min helse er blitt bedre og min livskvalitet også. Jeg tror dette skyldes Airnergy. Jeg får bedre kvalitet på søvnen om natten. Hjernetåken min er redusert, og jeg er i stand til å gjøre mer enn før. Forrige uke kjørte jeg faktisk bilen for første gang i år på egen hånd og tok hunden til parken. Før juni ville dette ha vært umulig. Jeg har fortsatt noen ME symptomer, men hittil er de mindre enn de var, og jeg kommer meg raskere fra eventuelle besvær. Jeg har fortsatt håp om at min helse vil forbedre seg enda mer og jeg føler at jeg begynner å leve livet mitt igjen istedenfor bare å eksistere med smerte. Min familie og mine venner har sett store forbedringer på min helse og mitt velvære. Det er mye lettere å være sammen med meg nå. Min følelse er at så langt er alt godt og lenge kan det fortsette. Jeg oppfordrer alle til å gi Airnergy en prøve for å forbedre deres helse.

Med hilsen D. Cross
Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

Depresjon

7.1.4. Depressiv

Ingen spesiell medisinsk tilstand:. ... Den generelle tilstanden er god til veldig bra, har ikke lengre depressive stemninger, og har gjenopprettet god og dyp søvn.

 

7.1.5. Vitenskapelig studie

(Prof.): Brukerstudie med 48 pasienter, alle pasientenes søvnforstyrrelser ble forbedret (problemer med å sovne og å sove gjennom natten), og de fikk økt mental våkenhet. Spesielt effektivt hos pasienter med apopleksi og parese samt pasienter med tidligere cerebral blødning.

 

7.1.6. Boecks sarkoid

sykdom med uklar årsak: Jeg var veldig syk, jeg hadde mistet 10 kilo. Jeg sov bare i 2-3 timer om natten, så var natten over for meg. Det er flott, fantastisk. Siden jeg har brukt Airnergy behandling regelmessig, har jeg ikke lenger en overaktiv skjoldbruskkjertel, jeg trenger ikke medisinering lenger, lungene mine er i god form igjen. Jeg kan sove gjennom hele natten igjen, det er helt utrolig!

 

7.1.7. Racerfører etter ulykke:

... utsatt for en alvorlig vannplaningsulykke i 235 km/t, mens jeg var på testkjøring. Sammen med fysisk ivaretakelse av medisinsk team ble det umiddelbart vurdert psykologhjelp da det ble ansett å være nødvendig å behandle opplevelsen, men det ble likevel ikke gitt. I de vanskelige dagene etter ulykken sov jeg relativt godt etter bruk av enheten på kveldstid ..

 

7.1.8. Kirurgi, hørsel

Helsesenter medarbeider, 55 år, tidligere magekreft kirurgi, skivekirurgi i ryggraden, bekkenbrudd, plutselig tap av hørsel med 80% og 60%:
... Etter å ha brukt Airnergy bare 1 dag: mer energi, bedre helsetilstand og mer velbalansert. Fra 6. dag sov dypere og lengre. Fra 14. dag hørsel forbedret, fra 40. dagen enorm økning i funksjonsevne.

 

7.1.9. Studie/eksperiment:

... 34 deltakere, ingen bivirkninger, god aksept og forbedring i generell helsetilstand, bedring i søvnforstyrrelser og healing fremmet når den brukes lokalt.

 

7.1.10. Skuespiller, røyking

... gjorde det mye lettere å slutte å røyke. ...færre tilfeller av dårlig søvn.

 

7.1.11. Hjerneslag, 77 år: 

...søvnen ble forbedret etter kort tid, og som et resultat av dette ble hele helsetilstanden forbedret.

 

7.1.12. Revmatisk artritt - leddgikt

Sover bedre etter behandlinger. "Jeg lider av revmatisk artritt og har hatt pågående søvnproblemer som følge av smerter i leddene. Etter bare en behandling sov jeg bedre og våknet mer uthvilt enn vanlig. De etterfølgende behandlingene hadde samme effekt."

Liz Lovett, 58, Ipswich

Kilde: barbara-wicks.com/page15.htm

 

7.1.13. Tyroidisme

Kommer seg raskt med Airnergy og litt ernæringsterapi.
Airnergy, sammen med noen ernæringsråd, snudde en svært vanskelig periode da jeg ble diagnostisert med en infeksjon i skjoldbruskkjertelen. I fire uker hadde jeg ingen energi, og begynte å føle meg vaklende og svak mot slutten av hver dag til et punkt der jeg ikke hadde annen mulighet enn å gå til sengs. Etter fire eller fem behandlinger var mitt energinivå tilbake og jeg visste at jeg var på bedringens vei. Behandling var svært effektiv og jeg nøler ikke med å anbefale den til andre".

Joy V. H. from Ipswich

Kilde: barbara-wicks.com/page15.htm

 

7.1.14. Pust, beroligende

Deres Airnergy maskin er flott! Jeg fant at den var beroligende og har bidratt til å roe ned min pust da jeg følte hvesende.

Mr R. from Ipswich

Kilde: barbara-wicks.com/page15.htm

 

7.1.15. Avgiftning, blokkeringer, bakterier

Under Fagseminar for Biologisk Medisin 2011 i Oslo ble jeg testet 2 ganger med et apparat fra Bio Klinikken på Strømmen som heter Vitatec, som måler over 540 forskjellige kroppsfunksjoner. Jeg ble testet både før og etter at jeg tok behandling med Airnergy.

Denne testingen viste at Airnergy gir gode resultater på mange områder, selv om jeg i utgangspunktet ikke visste om et par av de aktuelle problemene.

Resultatet i følge testen var positiv effekt på: avgiftning, fjerning av blokkeringer og antibakteriologisk effekt. Bl.a. viser den positiv effekt i forhold til bakterien Chlamydophilia Pneumoniae (tidligere kalt både Chlamydia Pneumoniae og TWAR) iflg. Carl-Erik på Bio Klinikken.

Jeg var forøvrig den første under seminaret som ble målt som ikke hadde "blå felter" i rapporten, men det var først etter den 2. behandlingen. Blå felter betyr visstnok at dette er noe kroppen ikke får gjort noe med.

Lars Lænn

 

Borrelia (Flottsykdom)

7.1.16. Flottsykdom

Min interesse for aktivert oksygen oppsto da jeg ble diagnostisert med ”Lyme disease” (Borreliose fra flott), og jeg var først og fremst ekstremt sliten og hadde moderat muskelsvekkelse. Selv ved å ta den vanlige og passende mengden med urter og tilskudd i et slikt tilfelle så det ikke ut til at fremgangen kom. Etter 2 dager med Airnergy begynte livskraften å komme tilbake. Etter hvert som dagene passerte higet jeg etter å få tid ved dette apparatet. Ved gradvis å øke tiden på behandling fra 5 minutter og helt opp til 2 timer pr. behandling så følte jeg meg bedre og bedre. Etter ca 3 uker med nesten daglig behandling så økte energien min med ca 50-60%, og jeg la merke til at jeg ikke higet etter luften lenger.

Det har gått ca 3 måneder nå, og jeg har antagelig fått tilbake 75% av energien min. Selv om Airnergy maskina ikke vil gi meg all energi en tilbake vet jeg at det ville vært en mye lengre vei tilbake om jeg ikke hadde brukt den. Airnergy apparatet vil ganske sikkert bli en del av enhver behandling som jeg bruker på de av mine pasienter som har mer utfordrende diagnoser.

Med vennlig hilsen,

Stephen Spates DC, CCN, DiplAc, MS, DANLA (Doctor of Chiropractic, Master of Science, Akupunktør mm, red. anm)

Clarendon Hills, IL
 

Candida

7.1.17. J.Curzon: Candidiasis, ME

Etter vår samtale her om dagen fulgte jeg ditt råd og endret til 10 minutter behandling med Airnergy på 75% effekt tre ganger før min ettermiddag søvn, med gode pauser mellom, og jeg føler meg mye bedre - takk så mye. Jeg sa også at jeg ville skrive til dere om min forbedring fra candidiasis (infeksjon med Candida): Jeg har lidd av candidiasis (som en del av mine ME symptomer) i mange år, og min mage vil hovne opp som en ballong hvis jeg spiser raffinerte karbohydrater eller gjær (hvitt brød var en opplagt versting og måtte unngås for enhver pris - og dette inkluderer selvsagt gode ting som bruschetta eller pizza!). Hvis jeg noen gang ga etter led jeg fryktelig, fikk smertefull dårlig fordøyelse og søvnmangel som følge av dette, og uunngåelig et alvorlig angrep av diaré. Jeg fant det umulig å holde min fordøyelsen stabil, ettersom candida reagerte på alle slags ting: frukt, frokostblandinger (selv brun ris), bønner etc - faktisk var fordøyelsessystemet mitt i en så dårlig tilstand at jeg bare kunne spise salat en gang pr uke eller jeg ville få den gamle syklusen av oppblåsthet / smerte / diare igjen. Innen 10 dager etter oppstart med Airnergy (og jeg begynte ekstremt forsiktig, bare 5 minutter på 50%, som anbefales) la jeg merke til at oppblåsthet og diaré begge var langt mindre dramatisk enn tidligere. Etter en måned hadde de forsvunnet helt (med mindre jeg spiste noe virkelig dumt, og selv da var det en langt mildere reaksjon). Min energi er nå også mye bedre enn det var, og om jeg går glipp av ettermiddagluren, eller går til sengs og ikke klarer å sove, er det ikke den totale katastrofen som det pleide å være. Jeg har hatt maskinen i ca 3 måneder nå, og er opp i 30 minutter per dag på 75%, og det går stadig bedre og bedre! Etter over 30 år med økende ME er dette et fantastisk resultat, og jeg har faktisk nå merket at jeg ser positivt på fremtiden for første gang på mange år.

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uklarendon Hills, IL

 

 

 

NB: Det er i alt 7 sider med referanser. 

Bruksområder (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
     Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

 

Anchor 24
bottom of page