top of page

Personvernerklæring:

Personvernerklæringen handler om hvordan informasjon om kunder og besøkende samles inn og brukes på nettstedet og i tilhørende systemer. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet.

Er du betalende kunde vil navn, adresse og epostadresse bli lagt inn i fakturaprogrammet Fiken sammen med tilhørende regnskapsdata, og bli liggende på deres server som er underlagt standard sikkerhet/regelverk. Kundens navn vil også ligge i kundedatabasen på vår egen maskin, hvor den viser hvilke produkter som er kjøp og når. Dette bla. for å kunne ivareta garantier. Dataene ligger i en passordbeskyttet fil på en passordbeskyttet datamaskin.

Ingen personopplysninger eller kundelister selges eller gjøres på andre måter tilgjengelig for andre. Det er vi selv som er ansvarlige for behandlingen av personopplysninger på våre nettsted.

Opplysninger du selv oppgir
Dersom du melder deg på nyhetsbrev, vil ditt navn og din epostadresse bli lagret hos vår leverandør WIX slik at det er mulig å sende nyhetsbrev til deg. Du kan selv melde deg av våre nyhetsbrev ved å følge valg for dette nederst på disse nyhetsbrevene eller ved å gi oss beskjed pr epost eller telefon.

 

Opplysninger som samles når du er inne på nettstedet
Som en del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, bruker vi Google Analytics og appen Visitor Analytics for å få vite litt om de som besøker nettstedet, som for eksempel fra hvilke land og om det er med PC, nettbrett eller mobiltelefon man besøker våre nettsider. Dette dreier seg om statistikk på gruppenivå. Disse analyseverktøyene bruker informasjonskapsler og registrerer brukerens IP-adresse, men anonymiserer IP-adressen før disse lagres og bearbeides. Informasjon som samles inn lagres på deres servere og er underlagt deres retningslinjer for personvern som igjen må forholde seg til lovverket.

Andre muligheter for innsamling av personopplysninger
Vi samler ikke inn opplysninger dersom du bruker en delingsknapp for å dele innholdet på sosiale medier og nettsamfunn (facebook, twitter m.m.), men vi har ingen kontroll på om disse lagrer opplysninger når du deler.

 

Ordforklaringer:
Informasjonskapsler eller cookies er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin.
IP-adresse er en form for internettadresse som gjør at du kan bruke internett.

Denne personvernerklæringen er under revidering og vil derfor endre seg uten varsel

bottom of page