top of page

Referanser og brukerhistorier

Del 5:
HJERTE- OG KARSYSTEMET

Copyright © Futura Helse 2015.

 

NB! Det er ikke tillatt å kopiere fra denne siden uten vår tillatelse, eller uten å oppgi referanse til våre sider. 

 

Bruksområder Hovedmeny (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
     Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

 

Referanser, hvor dette ikke er oppgitt, gies på forespørsel.

Flere brukerhistorier vil bli lagt inn etter hvert, tilhørende gruppene nevnt i menyen over her.

 

HJERTE- OG KARSYSTEMET

 

5.1.1. J. Patel -  65 år: Hjerneslag, energi, diabetes, skjelvinger, fokus

Jeg kom over Airnergy etter at sykehuset hvor min far var innlagt hadde foreslått at oksygenterapi kunne være bra for ham de 3 dagene han var der for å hjelpe ham å komme seg hurtigere. Han fikk litt ekstra energi men ellers ingen store ting. 3 måneder etter hjerneslaget hadde han fortsatt veldig nedsatt funksjon på høyre side med hensyn til å gå og bevegeligheten i høyre arm var minimal. 

Trening hadde nesten ingen effekt den tiden da jeg ble kjent med Airnergy. Etter å ha lest brukererfaringene tenkte jeg at det sto ikke så mye om hjerneslag, men jeg fant forskning som sa at ekstra oksygen rett etter slag kunne gi noen positive effekter. Siden vi allerede hadde prøvd Airnergy tenkte jeg at det var ingenting å tape, i verste fall fikk vi bare økt energi som mange hadde skrevet om. Min far slet også med blodtrykket, diabetes, et tidligere hjerteinfarkt og skjelvinger i begge hender (som hadde kommet tilbake etter slaget og har vært der også 15 år før det). Jeg fikk min far til å bruke det daglig i 20 minutter og innen mindre enn 2 måneder ikke bare hadde han kommet seg veldig bra men hans skjelvinger i hendene var redusert med 40% i venstre arm og 95% i høyre (tall fra nevrologen)! 

Ut fra hans alder og tilstand hadde ikke legene forventet slik en hurtig rehabilitering og spesielt ikke etter bare 3 måneder. Jeg sier ikke at dette er 100% bare på grunn av Airnergy men helt sikkert 70% på grunn av Airnergy etter vår mening. Siden dette har både min mor og jeg brukt Airnergy med økt energi og fokus. Jeg bruker den etter trening. Min mor ser også at diabetesen er mer under kontroll enn tidligere. 

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

5.1.2. K & C Whiskin: ME, Slag, Epilepsi, Allergi

Mor og jeg sender denne eposten for å fortelle dere hvor fantastisk bra Airnergy maskina er. Jeg er 16, men hadde et hjerneslag da jeg var 17 måneder gammel, noe som førte til lærevansker, svakhet på høyre side, alvorlig epilepsi som har vært under god kontroll. Jeg har en god del matallergi som brukte å gi anfall og jeg plagdes veldig med høysnue, hovne/kløende øyne, veldig sår og tett nese, konstant nysing og følte meg elendig fra April/Mai og utover. 
Etter at mor kjøpte Airnergy maskina i April og gradvis justerte den opp til 100% kan jeg ærlig si at jeg ikke har hatt noen symptomer på høysnue. Når det gjelder mat holder jeg meg unna en del matvarer som kan trigge anfall, så vi får se hvordan det går. 

Mor har vært veldig dårlig med sin ME med mye smerter i muskler og ledd, veldig svak og trøtt, og nesten ikke i stand til å gjøre noe. Også å gå inn og ut av badet, skifte gir når hun kjører osv gir store smerter. Etter å ha brukt Airnergy er hun mye mindre sliten og er i stand til å gjøre mye mer, men føler seg fortsatt ikke bra, fordi når får til noe nytt så skal hun gjøre mer istedenfor å ta det litt rolig og forsiktig. Vi følger med henne også mens vi fortsetter å bruke denne fantastiske maskinen og få mer og mer styrke.

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

5.1.3. M. & A. Bourne, 70-årene: Emfysem, Diabetes, Atrieflimmer, Høyt blodtrykk, Slag

Jeg følte at jeg må skrive og la dere vite hvor mye vår Airnergy maskin har forbedret livskvaliteten min og også for min kone. Jeg er nærmere 78 og lider av emfysem (og røyker fortsatt). I desperasjon letet jeg etter en måte å forbedre min forverrede helse og kom over en annonse for Airnergy maskiner. På råd kjøpte jeg Professional Plus enhet og har brukt den to ganger om dagen i 20 minutter hver dag siden da. Jeg flyr til Sør-Europa flere ganger i året og tar alltid maskinen med meg, og etter stresset med flyplasser og flyvninger med mangel på oksygen på flyet har jeg et veldig stort behov for behandling. Min Airnergy maskin unnlater aldri å gi meg dette og mine oksygennivåer er tilbake til det normale innen en dag i enhver anledning. Mine oksygennivåer var opprinnelig i størrelsesorden 90-93, men dette har bedret seg betraktelig til 95-98 på en jevnlig basis. Mine pusteprøver på vårt legekontor har vært stabile siden jeg startet å bruke maskinen og sykepleieren som sjekker meg er overrasket over resultatene. Min kone er 71 og bruker maskinen en gang om dagen i 20 minutter, og på tross av diabetes, atrieflimmer, høyt blodtrykk og at hun har hatt et hjerneslag jobber hun fortsatt som medisinsk sekretær, full dag fem dager i uken uten noen problemer. Hun synes det er vanskelig å tro at hun har noen problemer i det hele tatt. Jeg er sikker på at dette er utelukkende på grunn av vår Airnergy maskin. Selv om prisen syntes høy, bestemte vi oss for at livet uten god helse er ikke verdt å leve, og så besluttet vi at siden vi begge ville ha fordel av dette ville vi ta sjansen på at våre liv ville bli bedre. Vi har aldri angret på dette. Før vi kjøpte maskinen tok vi med informasjonen om maskinen til vårt lokale legekontor som var svært imponert over konseptet og oppfordret oss til å fortsette med kjøpet. Jeg har alltid syntes det er lett å kontakte deg dersom jeg trenger råd og er svært takknemlig for all hjelp du har gitt oss.

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

5.1.4. L. Kellond, 56 år: Hjerteinfarkt, Atrieflimmer, Høyt blodtrykk

Jeg har brukt min Airnergy maskin siden september i fjor (nå slutten av mai). Jeg er svært imponert. Det har hjulpet meg til å revolusjonere livet mitt. Jeg hadde et hjerteinfarkt for tre år siden, etter noen år med overarbeid og stress. Jeg sitter igjen med atrieflimmer og høyt blodtrykk. Jeg fant ut at jeg var plaget med lav motstand mot virusinfeksjoner som påvirket mine svekkede lunger. Jeg hadde ingen forestilling om hvor vanskelig det er å komme seg fra et hjerteinfarkt, det gjør jeg nå; og jeg kan kategorisk fastslå at bruk av min Airnergy maskin har spilt en stor rolle i endringen av min helse. Jeg sover bedre, appetitten min har blitt bedre og hva mer, jeg har gått ned i vekt! Jeg har også mer energi til å gå og mosjonere. Jeg har funnet ut at regelmessig bruk virkelig lønner seg. Når jeg er borte fra hjemmet merker jeg forskjellen, og når jeg er tilbake og bruker min maskin igjen kommer jeg tilbake til full styrke. Jeg kan ikke prise Airnergy nok; Jeg elsker min maskin, takk!

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

5.1.5. J. Miron, 58 år, Hjerteproblemer

Den 16 oktober 2002 hadde jeg et hjerteinfarkt etterfulgt av en hjertestans. Jeg har ingen tidligere historie med helseproblemer, har bare vært på sykehuset for å føde mine barn, så du skjønner at dette var litt av et sjokk. Det tok det medisinske personellet nesten to minutter å gjenopplive meg, men i løpet av den tiden ble mitt hjerte fratatt oksygen som førte til en skade på hjertemuskelen. Det var mye svakhet og sykdom involvert i mitt forsøk på rehabilitering. Jeg må si at jeg tror, med rette eller urette, at mengden av medisiner jeg tok var bare delvis ansvarlig. Livet var ikke bra, og jeg har ofte lurt på hvorfor legene brukte all sin medisinske trening for å prøve å få meg frisk. Det ble en delvis bedring men sykdommen fortsatte med uforminsket styrke. Jeg lærte å godta de dårlige dagene (som var ofte) og begynte å tilpasse meg. Som kokk i husholdningen i mange år forberedte jeg måltidet så langt som mulig om morgenen, jeg visste aldri om jeg ville ha nok energi når ettermiddagen kom. Jeg levde med frustrasjon over å ha vært "svært aktiv" og visste nå at det rett og slett ikke var mulig. Så opplevde jeg akutt nyresvikt; det var en annen "nær døden" opplevelse, men igjen så overlevde jeg. Men jeg var veldig svak, trapper var vanskelig, selv det å komme inn og ut av bilen min var vanskelig. En dag så jeg slutten av TV-presentasjon om Airnergy + og undersøkte på nettet. Jeg spekulerte i ca 3 måneder ettersom jeg syntes det var en masse penger. Mine medisiner hadde blitt redusert med 60% så kvalmen ble sporadisk i motsetning til vanlig, men absolutt alt annet fortsatte å være en utfordring. Til slutt tok jeg beslutningen om å gå for Airnergy maskinen. Jeg har fått mitt liv tilbake med maskinen. Ikke 100%, men så veldig mye bedre enn det var. Jeg pusser for tiden opp seks spisestoler, gjør hagearbeid, lager mat med letthet og arbeider med arbeidere på en jevnlig basis for å fullføre renoveringen. I påskehelga hadde jeg to forskjellige sett av gjester for å spise og taklet både arbeidet og samtalene godt. Sosialisering på det nivået hadde vært umulig; jeg bare sluttet å ha muligheten til å gjøre det. Tidligere når jeg fikk gjester til bords ville jeg ha mistet appetitten og skulle ønske at de gikk. Til alle som er så ubesluttsomme som jeg var - hvorfor kaste bort tre måneder?

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

Vaskulitt

5.1.6. Mrs Every, 62 år: Vaskulitt, Wegeners Granulomatosis

Jeg har vært en kronisk astmatiker siden jeg var 18 måneder gammel. En stor del av min barndom ble tilbrakt på sykehus med alvorlig bronkitt og lungebetennelse. I 1980 utviklet jeg problemer i bihulene og polypper ble fjernet i 1982. Infeksjoner som krever antibiotika ble vanlig etterpå, minst 5/6 ganger i året.
I september 2004 trengtes 3 kurer med antibiotika for å bli kvitt en bihulebetennelse, og hele tiden var blodtrykket veldig høyt. Leddene ble hovne, hver muskel verket, øynene var såre, halsen var nesten tett og rask puls kontrollert den minst aktivitet, det er vel unødvendig å si at jeg var helt utslitt hele tiden.
Jeg ble plassert på liste for å besøke en konsulent; på denne tiden tilbrakte jeg mesteparten av dagen med å se på TV (musklene var for smertefulle til å holde en bok). Det var da jeg så Airnergy maskinen demonstrert av en lege på en morgen TV-program. Vi kjøpte en profesjonell modell, og jeg begynte å bruke den daglig. Takk og lov for at jeg hadde den!
Det tok 7 konsultasjoner og 14 måneder for å få en diagnose. Tilstanden er svært sjelden (1/100 000), og er en form for vaskulitt (blodårene blir betente og hovne), og er en autoimmun sykdom som kan påvirke alle de viktigste organer og fordøyelsessystemet. Det forekommer hos personer med en historie med bihuleplager og astma.
Ved å bruke Airnergy maskinen daglig (to ganger de fleste dager) og å drikke vannet etterpå har definitivt dempet ned smerten og tatt brodden av symptomene.
Det finnes ingen kur for denne tilstanden, og medisinen inkluderer cellegift over lang tid. Med denne medisinen vil jeg definitivt trenge å bruke maskinen min hver dag. Den mest dramatiske endringen jeg la merke til når jeg bruker maskinen, er at selv om jeg har vært svært dårlig har jeg bare hatt en bihulebetennelse i løpet av hele 14 måneder!

Kilde: 1stvitality.co.uk

 

5.1.7. Hjertearytmi

Jeg skriver dette brevet for å dele mine foreldres erfaringer med å bruke deres produkt. For to måneder siden kjøpte jeg en Airnergy Professional Plus maskin for mine foreldre. Jeg er veldig bekymret for deres helsesituasjon fordi min far er nesten 90 år gammel og mamma er over 80 år gammel. De har mange helsemessige problemer på grunn av deres alder. Jeg ble veldig overrasket da de fortalte meg om sine erfaringer etter noen ukers bruk. De største fordelene for min mor er at hun sover hele natten. Hun hadde sjelden en god natts søvn de siste årene. Behandlingen lot henne ikke bare ha bedre søvn over natten, hun føler også mer energi. For min far så hjelper behandlingen for å regulere hans problem med hjerterytmen. De liker å enheten mer og mer, og de tar behandlingen to ganger om dagen. Jeg var veldig skeptisk til enheten da jeg kjøpte den. Men nå er jeg lettet over at jeg har gjort en riktig beslutning å valgte riktig enhet som bidrar til å forbedre deres helsetilstand. Takk for at dere lager slike produkter. Jeg er sikker på at jeg vil høre mer positive tilbakemeldinger fra dem. Håper jeg kan dele flere av deres erfaringer med deg igjen snart.

Sincerly, J. Y.
Kilde: Airnergy

 

Sirkulasjonsproblemer

5.1.8.Redusert blodsirkulasjon

Kjære dere,

Jeg sender dette brevet for å informere dere, etter å ha satt en av mine pasienter på deres Airnergy Professional Pluss maskin i 2 måneder, 3 ganger pr. uke (fra 5 minutter på 50% til 15 minutter på 75%) på grunn av hans sirkulasjonsproblemer. (PAD – Peripheral Arterial Disease.)

Før hans bruk av Airnergy var han ikke i stand til å gå mer enn ett kvartal uten smerte. Nå er jeg veldig glad for å kunne fortelle at han kan gå 1 mile (1,6 kilometer) uten smerte.

Min pasient og jeg takker dere for denne utmerkede Airnergy-metoden.

Med vennlig hilsen,

Diana Xeni

Kinesiolog – Nature Cure Center

Limassol – Kypros

 

5.1.9. Sirkulasjon, smerte

Dame med betydelige sirkulasjonsproblemer sier at Airnergy begynte å hjelpe etter ca 5 behandlinger, og at den nå med daglig bruk hjelper henne veldig mye. Hun sier at Airnergy er et fantastisk apparat. Hun er smertefri med jevnlig behandling.

 

 

 

NB: Det er i alt 7 sider med referanser. 
 

Bruksområder (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
     Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

 

Anchor 22
bottom of page