top of page

Referanser og brukerhistorier

Del 4:
NERVESYSTEM, MUSKEL & SKJELETT

Copyright © Futura Helse 2015.

 

NB! Det er ikke tillatt å kopiere fra denne siden uten vår tillatelse, eller uten å oppgi referanse til våre sider. 

 

Bruksområder Hovedmeny (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
     Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

 

Referanser, hvor dette ikke er oppgitt, gies på forespørsel.

Flere brukerhistorier vil bli lagt inn etter hvert, tilhørende gruppene nevnt i menyen over her.

 

NERVESYSTEM, MUSKEL OG SKJELETT

 

4.1. ME/ CFS/ Utbrenthet

4.1.1. Lærer, Utmattelsessyndrom/ME/CFS, Virusinfeksjon, forstyrrelse i tarmfloraen (dysbiose)

... blir lett utslitt av den minste aktivitet, alvorlig svekket immunsystem, mye nattsvetting, søvnproblemer. 

Først ble evnen til å ta meg igjen under søvn forbedret, jeg ble i stand til å sove natten igjennom inntil alarmen gikk. 

 

4.1.2. Forretningsmann, stress, utmattelsessyndrom:

... positive forandringer fra første gang jeg brukte teknikken. Etter bare få minutter ble kroppen min totalt avslappet, jeg ble rolig og i stand til å slappe av.... Selv om omstendighetene rundt mine problemer ikke har forandret seg og jeg ikke sover mer enn tidligere så våkner jeg nå opp totalt uthvilt og full av energi. Energireservene mine fylles opp mye raskere enn tidligere og på en mer fokusert måte. Jeg er i stand til å konsentrere meg bedre og opprettholde denne konsentrasjonen inntil sent på kvelden.

 

4.1.3. A. & A. Newman, 80 år: ME, emfysem, makula degenerasjon

TIDLIGERE: Februar. Både min kone og jeg har hva som synes å være ME, etter at vi fikk et virus for 3 år siden. Min kone har også emfysem og makula degenerasjon, noe som jeg også viser tegn til, og vi er begge nesten 80 år. Dette er en tid da vi klamrer oss til halmstrået, og jeg ønsker å kjøpe en Airnergy maskin. Åpenbart kan vi ikke forvente en garanti for utrolige resultater, men vi lever i håpet.
NÅ: Mai: Det har vært flere merkbare forbedringer knyttet til vårt generelle velvære siden vi begynte å bruke maskinen hver dag. Min kones pust viste ganske markert bedring omtrent umiddelbart, selv om den ikke har bedret seg ut over det. Men det har vært en definitiv men ikke så hurtig forbedring i hennes syn, hun kan nå skrive i en rett linje uten at det blir hopp i teksten. Hun har en form av makula degenerasjon hvor det ikke finnes noen behandling. Min egen pust har blitt merkbart bedre.  Det å poste et brev i nærmeste postkasse medførte minimum 3 stopp tidligere, mens jeg nå kan gå denne turen uten å stoppe i det hele tatt. I tillegg er ikke den permanente trettheten som medfølger ME så brysom. Alt dette er veldig motiverende, og vi håper på videre forbedringer etter hvert som tiden går.
ilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

4.1.4. Migrene

Mitt navn er Ann og jeg er nesten 69 år og har vært plaget med kronisk migrene siden jeg var 10 år gammel. Jeg har prøvd all medisin som har vært tilgjengelig i løpet av årene, har sett en mengde leger og nevrologer men ingenting har hjulpet. I tillegg hadde jeg i Januar flere botoxinjeksjoner noe som medførte at migrenen ble enda verre. I desperasjon søkte jeg på internett og så noen artikler om oksygenterapi brukt som behandling mot kluster-hodepine og jeg tenkte at dette kunne hjelpe. 
Jeg våkner opp i løpet av natten eller tidlig på morgene med migrene, veldig sjelden så få jeg det i løpet av dagen, og mannen min sier at det kanskje kan være at jeg ikke fikk nok oksygen til hjernen når jeg ligger. Uansett, jeg fant deres firma, som har vært ekstremt hjelpsomme og vi kastet oss uti det og kjøpte en maskin i Juli i fjor, og jeg bruker den en eller to ganger hver dag og det var den beste beslutningen i mitt liv, jeg er så mye bedre, ikke 100% kurert men jeg vil si 85%. Nevrologen min kunne ikke tro det men ønsker fortsatt å se hvordan det går på kontroll om 6 måneder.

Mrs. A. T.
Kilde: Airnergy

 

4.1.5. ME/CFS, svimmelhet, smerter, syn

Jeg ville bare takke dere for hjelpen. Jeg spurte om å bli satt i forbindelse med en klinikk i London som bruker Airnergy. Jeg dro dit i dag og hadde to behandlinger og kunne ikke tro hvordan jeg følte det. Da jeg forlot klinikken hadde svimmelheten min forsvunnet sammen med skulder- og nakkesmertene som jeg har hatt i flere år. Jeg la også merke til at synet mitt var klarere. Jeg har en ny avtale neste uke og kan ikke vente. Jeg har virkelig en ille kronisk utmattethet, og svimmelhet er mitt verste symptom, så dere kan tenke dere min lettelse. Jeg kan virkelig ikke få takket dere nok.
Kilde: Airnergy
 

4.1.6 ME/CFS, Fibromyalgi

Jeg har brukt Airnergy Profesional Plus i litt over ett år og resultatene har vært strålende. Selv om effektene er ganske gradvise, knapt merkbare fra dag til dag, når jeg ser meg tilbake vil jeg anta at jeg har en forbedring på 80-95% i løpet av denne tiden. Jeg har hatt CFS/ME, inkludert fibromyalgi i ca 10 år, og jeg har sakte blitt bedre i mye av denne tiden takket være en lang rekke forskjellige behandlinger. 

Men den store endringen som jeg hadde fra Airnergy maskina har jeg aldri opplevd maken til. Den har spesielt hatt en dramatisk påvirkning på min fibromyalgi..... Faktisk har jeg det meste av året vært i stand til å opptre som om jeg ikke hadde fibromyalgi i det hele tatt. 

Jeg tok over et stykke land i Mai, og har vært i stand til å løfte tunge ting, klippe gress og kanter, og til og med grave uten noen problemer. Forrige uke startet jeg opp på et treningsstudio og hadde min første skikkelige treningsøkt på 10 år. Riktignok en treningsøkt for en utrent person, men i alle fall for en frisk utrent person!
Min utholdenhet og motstandsdyktighet har blitt veldig tydelig forbedret. Jeg jobber nå fulltid for første gang siden 1995 og gjør freelance webdesign på fritiden. Jeg blir fortsatt sliten og får forkjølelser, med jeg kommer meg mye raskere enn tidligere. Da jeg byttet jobb i høst var det for første gang at jeg  har vært i stand til å gjøre et karrierevalg kun basert på hvilken jobb jeg ønsket å ha, istedenfor å være begrenset av hva kroppen var i stand til og bekymringer for helsen. 

Det beste ved Airnergy har vært mangelen av bieffekter, unntatt i starten da jeg brukte maskinen mer enn anbefalt, da fikk jeg en forverring av symptomene. Ut over dette har jeg ikke hatt noen negative bieffekter som jeg er klar over - en stor kontrast til noen av behandlingene som jeg har forholdt meg til tidligere.

Det er heller ikke noen plage å bruke maskina til tross for at jeg er veldig travel, jeg har den ved siden av stolen min så jeg kan bruke den når jeg leser, arbeider eller ser på TV (også noen ganger når jeg er på telefonen), og jeg bruker den 40-60 minutter 2-3 ganger i uka. Jeg vet ikke om jeg kan forvente å få en forverring av symptomene om jeg slutter å bruke Airnergy maskina. Men for å være ærlig så har jeg ingen intensjon om å prøve å finne det ut! 

OPPDATERING: Det går fortsatt svært bra - jeg tror ikke det er noen kur for fibromyalgi, som kommer litt tilbake hvis jeg slutter å bruke maskina en stund. Men som en måte å holde den i sjakk så er den perfekt - jeg er knapt oppmerksom på fibromyalgien og ser ikke meg selv som en person med CFS/ME.

Yours, A. Grafton.  
Kilde: Airnergy

 

4.1.7. Vitenskapelig studie (Prof.):
Brukerstudie med 48 pasienter , alle pasientenes søvnforstyrrelser ble forbedret (problemer med å sovne og å sove gjennom natten), og de fikk økt mental våkenhet. Spesielt effektivt hos pasienter med apopleksi og parese samt pasienter med tidligere cerebral blødning.

 

4.2. Multippel Sklerose - MS

4.2.1. MS, søvn, energi

44 år gammel kvinne, økende nummenhet fra rygg og nedover i venstre ben med utbrudd av lammelse, betennelse i sentralnervesystemet diagnostisert i universitetssykehus, forbedring som følge av kortison behandling, 1 år senere nummenhet høyre halvdel av ansiktet; diagnose: MS, injeksjon behandling; symptomer: søvnløshet, skjelving, depresjon, angst, svakhet, startet behandling med Airnergy; umiddelbar mirakuløs forbedring (i stand til å sove, fikk bedre helse, mer energi, gjenopptok arbeid i egen virksomhet)

 

4.2.2. MS, energi, styrke, syn

Rullestolbruker, siden behandling med Airnergy ikke lenger på kortison, full av vitalitet, betraktelig med økt styrke, redusert spastisitet, kunne tidligere bare lese med lupe (ekstremt tåkesyn), nå med normale lesebriller, ingen forkjølelse nå i motsetning til før, har i det siste fått ytterligere press på grunn av akutt syk ektefelle (mer overlatt til seg selv/egne ressurser), er i motsetning til før nå i stand til å stå i noen sekunder uten hjelp. I løpet av en 3 ukers kur på et kursted (uten behandling med Airnergy): ikke lenger forbedring. Forbedring etter hjemkomst og bruk av Airnergy, hennes helse ble igjen betydelig forbedret, økt styrke i armer, sitter mer oppreist i rullestolen; helt ny bevissthet om livet (første tur til teateret siden utbruddet av sykdom), tålte den intense sommervarmen godt.

 

4.2.3. MS, livskvalitet

Begrenset til rullestol, siden oppstart av Airnergy behandling lettere å puste dypt, får mer luft, bedre livskvalitet, bedre helse

 

4.2.4. MS, søvn, konsentrasjon

Profesjonell golfspiller, nå i rullestol: har fått tilbake nattesøvnen, konsentrerer seg lenger, jeg føler meg ikke så handicappet av MS lenger (etter å ha startet med Airnergy terapi); energinivået mye bedre

 

4.2.5. Energi, syn, søvn

40 år gammel kvinne, over 18 måneders periode ekstrem tretthet, svimmelhet, stadig sengeliggende, nummen og kriblende følelse i hele kroppen spesielt i munnen, stive ledd og økt press på synsnerven, begynte med Airnergy behandling (3 x 20 minutter daglig!), synet umiddelbart forbedret, generell helsetilstand bedre, permanent tretthet redusert, sover bedre

 

4.2.6. MS, koordinasjon

31 år gammel mann, diagnose ved universitetssykehuset: episodisk form for MS med både vedvarende symptomer og akutte episoder (spontant dobbelt syn, ustø gange, allergisk rhinitt), markant økning i ataksi, problemer ved finger nese test samt plutselige ukontrollerte bevegelser spesielt når han ser til venstre, behandling med Avonex ikke tilstrekkelig, høy dose kortison og også natalizumab anbefalt, før dette uforandrede resultater over år. Med Airnergy terapi, fremfor alt god helsetilstand, høyt aktivitetsnivå og i stand til å fortsette karrieren.

 

4.2.7. MS, energi, søvn, smerter

Jeg vil benytte denne anledningen til å takke dere for å introdusere meg for Airnergy behandling. Fordelene har vært bemerkelsesverdige; min generelle helse har blitt mye bedre og jeg vil ikke nøle med å anbefale bruk av apparatet til alle som har MS. Etter 26 år med attakkvis MS har forbedringene med Airnergy kommet slik: Økt energinivå, bedre søvn, mer våken, mindre smerter, mer følelse i føtter og legger. Jeg har brukt maskinen i ca 6 måneder (når den har vært tilgjengelig), og jeg bruker den i 2 x 20 minutter per dag. Takk for at jeg får fortsette å bruke Airnergy maskinen og forhåpentligvis vil det i fremtiden være flere maskiner tilgjengelig for alle som lider av MS slik som meg selv.

Mrs. J. M.
Kilde: Airnergy

 

4.2.8. MS

Jeg har primær progressiv MS og en av mine symptomer er kronisk tretthet. Jeg har funnet ut at bruk av Airnergy hjelper betraktelig ettersom jeg er i stand til å bruke maskinen i 20 minutters perioder og dette gir meg en ekstra energiinnsprøytning som gjør meg i stand til å gå løs på de daglige gjøremål mye lettere. Fleksibiliteten ved å bruke den når du trenger den har vært en bonus og jeg hadde mulighet til å ta den med på ferie og dette hjalp meg når jeg skulle ut å gjøre noe, jeg hadde mer energi og jeg kunne være ute lengre. Det gjorde meg også komfortabel ved at jeg visste at jeg kunne bruke maskinen straks jeg var tilbake for å lindre symptomer. I julen leide jeg en Airnergy maskin ettersom jeg ikke kunne komme på MS behandlingssenteret og dette var veldig bra så jeg slapp å være utslitt. Desverre har maskinene vært så opptatt at jeg ikke har brukt Airnergy siden Juli, men jeg har sikret meg å få leie maskin i Desember slik at jeg har i jula. 
Mr. M. B. 
Kilde: Airnergy
 

Fibromyalgi, Artrose/Leddgikt,Lupus

4.3.1. Fibromyalgi

Jeg har tatt behandling med Airnergy apparatet to ganger daglig, hver dag, i de siste 3 årene. Jeg hadde fibromyalgi, og så mye smerte at jeg kunne knapt gå eller sove. Jeg har ikke lenger noe smerte i det hele tatt, og jeg sover hele natten. Min fibromyalgi er svekket!

Hjertelig hilsen,

Marsha Amarni

 

4.3.2. A. Grafton: CFS/ME, Fibromyalgi

Jeg har brukt Airnergy Profesional Plus i litt over ett år og resultatene har vært strålende. Selv om effektene er ganske gradvise, knapt merkbare fra dag til dag, når jeg ser meg tilbake vil jeg anta at jeg har en forbedring på 80-95% i løpet av denne tiden. Jeg har hatt CFS/ME, inkludert fibromyalgi i ca 10 år, og jeg har sakte blitt bedre i mye av denne tiden takket være en lang rekke forskjellige behandlinger. 

Men den store endringen som jeg hadde fra Airnergy maskina har jeg aldri opplevd maken til. Den har spesielt hatt en dramatisk påvirkning på min fibromyalgi..... Faktisk har jeg det meste av året vært i stand til å opptre som om jeg ikke hadde fibromyalgi i det hele tatt. 

Jeg tok over et stykke land i Mai, og har vært i stand til å løfte tunge ting, klippe gress og kanter, og til og med grave uten noen problemer. Forrige uke startet jeg opp på et treningsstudio og hadde min første skikkelige treningsøkt på 10 år. Riktignok en treningsøkt for en utrent person, men i alle fall for en frisk utrent person!
Min utholdenhet og motstandsdyktighet har blitt veldig tydelig forbedret. Jeg jobber nå fulltid for første gang siden 1995 og gjør freelance webdesign på fritiden. Jeg blir fortsatt sliten og får forkjølelser, med jeg kommer meg mye raskere enn tidligere. Da jeg byttet jobb i høst var det for første gang at jeg  har vært i stand til å gjøre et karrierevalg kun basert på hvilken jobb jeg ønsket å ha, istedenfor å være begrenset av hva kroppen var i stand til og bekymringer for helsen. 

Det beste ved Airnergy har vært mangelen av bieffekter, unntatt i starten da jeg brukte maskinen mer enn anbefalt, da fikk jeg en forverring av symptomene. Ut over dette har jeg ikke hatt noen negative bieffekter som jeg er klar over - en stor kontrast til noen av behandlingene som jeg har forholdt meg til tidligere.

Det er heller ikke noen plage å bruke maskina til tross for at jeg er veldig travel, jeg har den ved siden av stolen min så jeg kan bruke den når jeg leser, arbeider eller ser på TV (også noen ganger når jeg er på telefonen), og jeg bruker den 40-60 minutter 2-3 ganger i uka. Jeg vet ikke om jeg kan forvente å få en forverring av symptomene om jeg slutter å bruke Airnergy maskina. Men for å være ærlig så har jeg ingen intensjon om å prøve å finne det ut! 

OPPDATERING: Det går fortsatt svært bra - jeg tror ikke det er noen kur for fibromyalgi, som kommer litt tilbake hvis jeg slutter å bruke maskina en stund. Men som en måte å holde den i sjakk så er den perfekt - jeg er knapt oppmerksom på fibromyalgien og ser ikke meg selv som en person med CFS/ME.

Yours, A. Grafton.  
Kilde: Airnergy

 

4.3.3. Revmatisk leddgikt - sover bedre etter behandlinger

Jeg lider av leddgikt og har hatt stadige søvnproblemer som følge av smerter i leddene. Etter bare en behandling sov jeg bedre og våknet opp med følelsen av å være mer uthvilt enn vanlig. Videre behandling hadde samme effekt." (Liz Lovett, 58, Ipswich)

Kilde: barbara-wicks.com

 

4.3.4. C. Simpson: Lupus (SLE)/ Hypothyroidism/ Raynauds/ Sjogrens Syndrome

Jeg fikk først diagnosen Hypothyroidisme da jeg var 19 etter å ha hatt kyssesyken, likevel etter å ha blitt satt på Tyroksin, hadde jeg hele tiden symptomer på alvorlig utmattelse, energiproblemer og leddsmerter, og ble diagnostisert med Lupus, Sjøgrens syndrom og Raynauds. De siste 5 årene har jeg konstand vært uvel, selv om ved all kronisk sykdom så er noen dager værre enn andre. 

Bortsett fra Tyroksin så tar jeg ingen andre medisiner men jeg har forsøkt ut utall alternative behandlinger, og av denne grunn var jeg redd for å bruke penger, jeg følte at det var masse penger for å få tak i Airnergy maskina. Likevel, jeg glemte fort kostnaden da jeg fant ut hvilken stor innvirkning den hadde på min livskvalitet; Jeg har brukt den i 8 uker og jeg kunne aldri sett for meg at jeg kunne føle meg så bra som jeg gjør. Jeg er nå i mitt siste år som jurist-student, og var det ikke for Airnergy maskina tviler jeg på om jeg hadde vært i stand til å fullføre, men nå er jeg ikke bare i ferd med å fullføre, det går meget bra! 

Leddsmertene mine er redusert og jeg har mindre hodepine men den største forbedringen har vært med hensyn til utmattethet, muskelsvakhet og konsentrasjonsproblemer, som nær sagt har forsvunnet helt.

Jeg føler at jeg har energi til å konsentrere meg om en sak mye lenger - selv om dette kan være bare å lage middag! For første gang på 5 år føler jeg at det er mulig for meg å leve et normalt liv og har sluttet å tenke at jeg ikke klarer å gjøre enkle hverdagslige ting. Jeg vet at det er langt frem og jeg må fortsatt være forsiktig, men det er godt å ikke trenge å engste seg for ikke å takle en utfordrende situasjon eller et sosialt arrangement. 

Jeg vil anbefale dette apparatet for hvem som helst. 
OPPDATERING, 10 måneder senere:
Da jeg kjøpte Airnergy Professional Plus var jeg halvveis gjennom mitt siste år av juristutdanningen på universitetet, og det så vanskelig ut at jeg kunne fullføre utdanningen. Jeg led av alvorlig kronisk utmattelse, konsentrasjonsproblemer og hodepiner, pusteproblemer, leddsmerter og stivhet og tørre øyne (Sjøgrens) og sirkulasjonsproblemer i hendene og føttene (Raynauds). Jeg var ikke i stand til å forlate huset og kunne ikke følge forelesningene. Omtrent umiddelbart kunne jeg føle effekten av Airnergy, jeg hadde mer energi og jeg sov bedre men det har vært de positive forlengede effektene som det har hatt i løpet av de siste 6 månedene som har vært forbløffende. Jeg har ikke lenger pusteproblemer i det hele tatt, symptomene på Raynauds er så godt som borte og jeg har redusert dosene med Tyroksin mot hypotyroidismen. 

Selv om jeg fortsatt kan ha dårlige dager hvor jeg føler meg utslitt og har vondt så er de ikke i nærheten av å være som før og de kommer veldig sjelden (fra 3 ganger i uka før til 1-2 dager i løpet av et par måneder). Som et resultat av dette avsluttet jeg min eksamen i September med meget godt resultat og jeg ser nå frem til en yrkeskarriere og finne en jobb hvor jeg kan få praksis til å bli advokat etter hvert. Sist jul var det lite sannsynlig at jeg noen gang kunne ha en fulltidsjobb men nå klarer jeg meg fint og trives veldig bra!

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

4.3.5 ME/CFS

Jeg har hatt ME/ CFS (kronisk utmattelses syndrom) i 7 år. I løpet av denne tiden har jeg hatt et titalls tester og forsøkt utallige behandlinger og tilskudd, med noen gode resultater, men ingen ting som virkelig har gjort at jeg har følt meg bra. Jeg prøvde Airnergy maskina for 3 uker siden og følte meg øyeblikkelig bedre. Etter et par behandlinger bestemte jeg meg for å kjøpe Professional Plus maskina. Jeg satte den opp ved TVen for 8 dager siden og har brukt den en time eller to hver dag. Airnergy maskina har gitt meg en forbedring i min totale helsesituasjon, har redusert kraften i symptomene og har gjennom å gi meg mer energi tillatt meg å oppnå mye mer i løpet av en dag. Jeg føler meg bedre enn jeg har gjort på mange år og håper å bli enda bedre etterhvert som jeg fortsetter å bruke maskina.

C. Silverstone
 

4.3.6 ME/CFS/Fibromyalgi

Bare en kort melding for å fortelle hvor fantastisk jeg synes at Airnergy apparatet er. Som dere vet, jeg fikk diagnosen ME da jeg var 8 år gammel, og selv om jeg har hatt perioder med god helse siden da, så har jeg de siste 3 årene vært veldig dårlig, ute av stand til å jobbe som lege på sykehuset og har vært sengeliggende i lange perioder. 
Som mange mennesker med ME så har jeg prøvd utallige forskjellige behandlingstyper og brukt tusenvis av kroner på prosessen. Selv om Airnergy apparatet virket som mye penger på direkten så er det definitivt den beste investeringen jeg har gjort siden jeg ble syk. Jeg har brukt det daglig i 3 uker nå og føler meg bedre enn jeg har gjort på mange år. Smertene er redusert masse, energinivået er betydelig forbedret, hjernetåken har faktisk forsvunnet (før dette var jeg knapt i stand til å holde en fornuftig samtale) og synet mitt har aldri vært klarere (optikeren min sier at synet på venstre øye har blitt bedre, for første gang på 20 år).

Selv om det er en lang vei å gå til jeg kan føre det normale livet som jeg håper å oppnå så har jeg nytt håp om at dette faktisk er mulig. Selvfølgelig føler jeg meg fortsatt dårlig når jeg har "gjort for mye", men disse periodene er ikke i nærheten av så katastrofale som tidligere. For å si det som det er, hvis jeg ikke opplevde dette selv er jeg ikke sikker på om jeg ville tro på de dramatiske effektene som maskina har gitt, men jeg har opplevd det og har ingen som helst tvil om at effektene er virkelige. Takk for rådene rundt maskinen og støtten til å få meg så langt. Jeg håper at en dag vil alle med ME ha tilgang til Airnergy +.

Dr. Claire Bowen

 

Parkinsons
4.4.1 Parkinsons, 59 år

Har brukt Spirovital terapi i 8 år nå.
2 uker etter behandlingsstart: "... søvnen har bedret seg betraktelig, det gjelder både innsovning, varighet av søvnen og uthvilthet etter søvn ... jeg er begeistret...".
Etter 3 måneder: "... nå har mye endret seg. Det er ikke at jeg plutselig blir frisk, men denne økningen i våkenhet fører til mer deltakelse i livet generelt ... ".
Etter 4 måneder: ".... Endelig en følelse av å være i stand til å gjøre noe, det er viktig å kunne være til nytte. Denne følelsen har kommet mer og mer tilbake i løpet av de siste ukene... ".
Etter 7 måneder: "... Parkinsons lar seg nok ikke kurere ... forventningen ligger i å være i bedre regenerering av kroppen, forbedring av søvn og velvære osv...".

 

NB: Det er i alt 7 sider med referanser. 

 

Bruksområder (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
     Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

Anchor 21
bottom of page