top of page

Referanser og brukerhistorier

Del 2:
SANSENE OG HUDEN

Copyright © Futura Helse 2015.

 

NB! Det er ikke tillatt å kopiere fra denne siden uten vår tillatelse, eller uten å oppgi referanse til våre sider. 

 

Bruksområder Hovedmeny (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
     Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

 

Referanser, hvor dette ikke er oppgitt, gies på forespørsel.
Flere brukerhistorier vil bli lagt inn etter hvert, tilhørende gruppene nevnt i menyen over her.

 

SANSENE OG HUDEN

 

HUD, HÅR:

2.1.1 Bergen August 2013:

Jeg har hatt 4 behandlinger på meg selv med Airnergy, og dette har jeg plutselig oppdaget:

Ansiktshuden er mye friskere

Rynkene er mindre synlige, nesten borte

De to "sinna" rynkene i pannen mellom øynene er helt borte (det var egentlig de eneste skikkelige rynkene jeg hadde)

KJEMPEBRA!

Så nå kan jeg holde meg rynkefri i årevis fremover, he, he.

Jeg er jo 47 år, så det er jo egentlig helt naturlig med rynker, men det ser ikke ut som det er nødvendig!

Fra fagartikkelen "Skin Regeneration through Skin Care"

 

2.1.2. Hud

Lege og vitenskapelig journalist: "Selv etter kort tid med bruk av Airnergy (noen uker) har huden min åpenbart fått et strålende utseende, noe som har fortsatt. Huden min er jevnere, strammere og fastere. Spesielt har de fine linjene rundt halsen som man får på min alder blitt tydelig redusert og de har blitt glattere. Effekten er bedre enn noen anti-rynke hudkrem som jeg har prøvd frem til nå ... "

 

2.1.3. Hud

Forretningskvinne: "Det som gleder meg som kvinne er at huden i ansiktet mitt og på kroppen min har blitt forbedret ... "

 

2.1.4. Hud, hår, negler

Status etter en ulykke under triathlon konkurranse (fall med konkurransesykkel): "Jeg vil gjerne liste opp endringene som mest sannsynlig har å gjøre med Airnergy apparatet: Håret mitt og neglene mine vokser bedre og er sterkere .... Huden min ser bedre ut ... "

 

2.1.5. Hud, nevrodermatitt, hår

En medisinsk journalist og lege: "Det er dramatiske forbedringer i utseendet av huden min, og den nevrodermatitt som tidligere har rammet store områder av mine armhulene og halsen og skulderregionen forsvant helt i løpet av noen uker ... Selv håret mitt ble penere, mer skinnende og bølgete, noe min frisør også la merke til uten at jeg måtte gjøre henne oppmerksom på det. ... "

 

2.1.6. Hud

Rallysjåfør med begynnende utbrenthet syndrom: "Huden min har bedret seg siden jeg begynte å bruke apparatet. I vinter har jeg hatt en tendens til å utvikle røde områder rundt nesen min og disse er nå mye mindre synlige, og uten stress har de forsvunnet helt ... "

 

2.1.7. Pigmentering, hudkvalitet, sjenerende blodårer, hårvekst

Sunn og nysgjerrig medisinsk tekniker: "Jeg kan fortelle deg at jeg er hyggelig overrasket av resultatene. Etter tre uker var områdene med pigmenteringsproblemer (som jeg fikk da jeg brukte en pille for ca 30 år siden) mye bedre. Jeg har også lagt merke til at utseendet av huden min har blitt bedre, små linjer har bli usynlige og rynker sterkt redusert.  Sjenerende blodårer i huden har blitt blekere, og noen vises ikke i det hele tatt. Min mann som var skallet fant først noen nye hår, og nå har han vekst av fine hår over hele hodet".

 

2.1.8. Hud

Et ektepar som jobber som tannleger: "Vi merket også at hudens utseende har endret seg, noe jeg tror skyldes bedre sirkulasjon".

 

2.1.9. Rynker/linjer, pigmentflekker

Status etter tre hjerteinfarkt og fem stent implantater: "En annen veldig positiv effekt er forbedring i utseendet av huden min. Små rynker/linjer har rett og slett blitt "borte" og huden min ser jevnere ut med bedre sirkulasjon. Pigmentflekker forårsaket av medisiner har blitt mye blekere ... ".

 

2.1.10. Hud, hår, emfysem

Mitt grå hår skinte. Jeg hadde bedre sirkulasjon i huden i ansiktet, armene og hendene, og de hadde rosa farge. Tidligere var huden min grå.....

 

2.1.11. Hår

Kronisk utmattelsessyndrom i mer enn 20 år: "Den aller første forbedringen som jeg la merke til var at håret mitt sluttet å falle av. Jeg var veldig bekymret fordi jeg trodde at jeg snart skulle bli skallet. Frisøren min la også merke til forandringen, og spurte meg hva jeg hadde gjort for å få denne forbedringen..."

 

2.1.12. Hud, hår, negler

Mengden tabletter om morgenen truet med å nå et stort antall………. Og videre er det andre påviselige og klart positive langsiktige effekter……. Huden min, håret mitt og neglene mine gir meg ikke noen problemer (spesielt om vinteren)…

 

Psoriasis

2.2.1. S. Fuller, 43 år. Psoriasis, søvn, fleksibilitet, bryststørrelse, hevelser

Kjære Chris, jeg vil gjerne la deg vite om forskjellen som Airnergy Professional Plus maskina har gjort for livet mitt. Jeg har brukt maskina i 5 måneder. Helsetilstanden min begynte å først å gå nedover etter fødselen til min datter for 11 år siden. Jeg led av flere problemer inkludert manglende evne til å legge på meg, ekstrem kraftløshet, dårlig hud, hovne ankler, forstoppelse, uvel mage og veldig såre øyne. Ved å ta probiotika av god kvalitet fikk jeg hjelp til mange av disse tingene, men huden min forble i en svært dårlig tilstand. Siden jeg begynte å bruke min maskin (2 ganger pr dag a 20 minutter) har forbedringen vært bemerkelsesverdig. Disse er: Områdene med Psoriasis i ansiktet mitt har fullstendig forsvunnet. Jeg har økt fleksibilitet i hele kroppen. Kroppens fasong er forandret (slankere ankler og knær, og en liten økning i bryststørrelse!). God kvalitetssøvn hver natt i 8 timer. Jeg vil bruke maskinen min resten av livet. Vennlig hilsen

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

2.2.2. Psoriasis 

"Jeg merket at huden ble bedre uten bruk av krem, og alle tegn på psoriasis forsvant fra mine hender, albuer og knær.... etter den andre uken hadde jeg ingen forverring."

 

2.2.3. Psoriasis

Jeg lider av forskjellige problemer inkludert dårlig hud. Områdene med psoriasis i ansiktet mitt har forsvunnet helt.....

 

2.2.4. Mr M. Hickey: Psoriasis, Lungeemfysem

I løpet av livets humpete vei fikk jeg en hudlidelse som heter Psoriasis og den livstruende sykdommen lungeemfysem. Mot Psoriasis brukte jeg medisin i form av krem som gjorde at huden min ble flekkete. Legen som diagnostiserte emfysem foreskrev 16 timer med oksygeninnhalering daglig fra en oksygenkonsentrator i tillegg til inhalering av medisiner. Dette reddet trolig livet mitt men etter hvert som sykdommen utviklet seg ble jeg stadig mer handicappet. Airnergy Professional har gitt meg nytt håp.

Jeg har brukt den i 2 x 20 minutter daglig den siste måneden. Etter den første uken la jeg merke til at hendene ble bedre uten hjelp av kremer, og alle spor av Psoriasis var borte fra hendene, albuene og knærne. I løpet av den andre uken hadde jeg ikke lenger noen forverring der luften forsvant og jeg holdt på å kveles. Dette skjedde av og til og hvis jeg glemte meg og prøvde å plukke opp noe fra gulvet. I morges tok jeg opp melken fra trappen min og satte den ned i den nederste delen av døren på kjøleskapet, noe jeg ikke har vært i stand til på 6 år. Alt dette i løpet av bare litt over en måned på 50% Airnergy effekt. Jeg ser frem til hva jeg vil være i stand til når jeg øker til 100% intensitet.

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

Syn/ Makula Degenerasjon:

2.3.1. I. de Reyher - Makula Degenerasjon

Min mor har fått tilbake det synet hun har tapt i løpet av de siste 4 månedene og er tilbake til å lese uten briller eller skarpt lys. Hun har ikke vært tilbake til øyelegen fordi hun fikk lungebetennelse for 3 uker siden da hun ble utsatt for kald luft. Hun har brukt Airnergy maskinen til å komme seg og den hjelper henne til å få hostet opp den resterende katarren. Hun har brokk i magesekken (rolling hiatus hernia), noe som gjør hosting og harking smertefullt, men Airnergy har lindret noe av problemene sammen med osteopati. Hun føler at dette har vært veldig viktig etter at hun hadde oksygen og intravenøst drypp, sammen med vitaminer og mineraler etc. Hun er veldig glad for maskinen. 

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

2.3.2. Makula degenerasjon, søvnapné

... dager hvor jeg kan se og lese merkbart bedre, spesielt når det gjelder nærsyn og leserekkevidde, for eksempel med færre bokstav/tall leseproblemer. Vedrørende søvnapné bekrefter sykehusets søvnlab at jeg etter bruk av Airnergy ikke stopper å puste men jeg sover. Jeg føler meg frisk og med nye krefter når jeg våkner. Mine tidligere typiske søvnapné symptomer slik som tretthet gjennom dagen, problemer med korttidshukommelse etc. tilhører nå alle fortiden.

Kilde: Natur-Heilkunde Journal

 

2.3.3. A. Wreford: Makula degenerasjon, idrettsskader, heling etc.

"Beklager at det har tatt så lang tid å få sendt våre erfaringer vedrørende Airnergy Professional Plus maskinen og Airnergy Stream apparatet. Både Frank og meg selv er utrolig glade for begge maskinene. Som massør og reflexolog bruker Frank Airnergy Stream mye og med stor suksess spesielt for idrettsskader og smertefulle muskler etc. Jeg har også brukt begge for tannkjøttsykdom og tannlegen var overrasket over den raske helingen. Frank har hatt forbedring av Makula degenerasjonen hvor tåken foran øynene løses opp ved bruk av Airnergy Stream, og vi har begge brukt Airnergy Professional Plus jevnlig. Hvis jeg ikke bruker den så savner jeg det og kan si at jeg ikke føler meg like bra. Selv om vi begge er godt voksne så føler vi at det hjelper oss til å leve et kvalitativt godt og sunt liv som eldre."

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

2.3.4. K. Ashworth: Makula Degenerasjon, Energi, Velvære

Problemet mitt med Makula degenerasjon begynte i begge øynene, spesielt alvorlig i høyre øye. Jeg erhvervet en Professional Plus maskin som jeg nå bruker daglig i kombinasjon med passende vitaminer, mat etc. ene og alene for å bekjempe Makula degenerasjon. En uventet men velkommen fordel har vært en følelse av økt energi og velvære i 75-års alder. En 30-minutters spasertur hver dag blir fulgt av en runde på ergometersykkel eller tredemølle (noen ganger begge). Tilbake til synsproblemet, jeg har i den senere tid blitt undersøkt av av min behandler som forteller meg at mitt syn er 80% og uendret fra forrige undersøkelse. Dette er et godt resultat tatt i betraktning den vanskelige tilstanden som den medisinske profesjon betrakter som uhelbredelig. Jeg føler meg ganske sikker på at jeg med lengre tids bruk av utstyret vil kunne oppnå ytterligere forbedring. 

Kilde: airnergy-oxygen-therapy.co.uk

 

2.3.5. Makula Degenerasjon, søvn

Kjære Airnergy, maskinen deres gjorde en forskjell for øynene mine. Det er bare ett som er angrepet, men det har stoppet utviklingen av sykdommen, ganske mye av tåken har forsvunnet og på gode dager er den helt borte. Spesialisten på sykehuset sier at det ikke har utviklet seg i det hele tatt og jeg sover bedre ved bruk av maskinen deres. Tusen takk. Y.L.
Kilde: Airnergy

 

2.3.6 Makula Degenerasjon

"For ca ett år siden fikk jeg diagnosen tidlig tørr AMD. Jeg er 73 år, og fremtiden hørtes ikke lovende ut, det ville trolig forverre seg videre og sterkere visuelle hjelpemidler ville bli nødvendig. Jeg er en veldig aktiv og sunn person som elsker å kjøre bil og tanken på å ikke kunne leve livet til fulle virket skremmende.

 

Da så jeg en reklame for Airnergy apparatene. Etter å ha lest noen av brukererfaringene og å se på DVDen jeg fikk sammen med resten, følte jeg meg tilstrekkelig overbevist til å investere i min egen maskin.

 

Jeg brukte den jevnlig i mange måneder og på en kontroll på min lokale øye-klinikk ble jeg fortalt at det var en veldig forbedring. Jeg fortalte spesialisten hva jeg brukte og han var veldig entusiastisk til at jeg fortsatte å bruke maskina. "Hvis den virker, fortsett å bruk den."

 

For noen måneder siden var jeg bortreist og kunne ikke ta med meg maskina. Jeg glemte å fortsette behandlingen da jeg kom hjem og merket at symptomene kom tilbake. Etter å ha brukt den igjen nå i noen uker er symptomene i ferd med å forsvinne.


Jeg trenger ikke å returnere til øye-klinikken med mindre situasjonen forverrer seg, men takket være Airnergy så er situasjonen under kontroll og jeg trengte ingen endring i behandlingen da jeg hadde en kontroll nylig.
 
Tusen takk, og det kommer rett fra hjertet. Jeg vil anbefale denne maskinen for alle fordelene den gir, fra øyeproblemer til pusteproblemer og mye mer. Bare følelsen av velvære er noe som vi ikke får så lett. Airnergy vil gi deg det."
Kilde: Airnergy

 

2.3.7 Uveitt - Betennelse på årehinnen, KOLS, Energi, Hjerte, Hud

"Jeg ville bare la dere vite om min far's fremgang etter kjøp av deres Professional Plus maskin for 5 måneder siden.

For 5 måneder siden ville han knapt forlate huset ettersom han følte seg så sliten. Han hadde allerede en øyesykdom som heter Uveitt, som påvirker synet. Han fikk så diagnosen KOLS da han var 75. Han virket å bli mer og mer andpusten når han gikk, og klaget over slitne bein og var negativ. Jeg kunne til og med høre hvesingen hans på andre siden av rommet. Han ble sendt for å scanne hjertet for å sjekke hjertefunksjonen, og dette viste at 36% av hjertet var ødelagt og han fikk derfor diagnosen hjertesvikt.

Fem måneder senere så er tilstanden for øyet mye bedre og øyenlegen veldig fornøyd. Han er nå ute hver dag, svømmer 3 ganger i uken, går på tredemølle 2 ganger i uken på treningssenter og jobber i hagen og gjør forefallende arbeid.

Nylig tok jeg han med til en privat hjertespesialist som scannet hjertet hans, og resultatet viste at han nå bare har 10% ødeleggelse og en total funksjonsevne på 58%. Dette betyr at han ikke har hjertesvikt i det hele tatt. Hans symptomer er på grunn av KOLS.

Generelt så virker min far bedre; huden hans er mye mer rosa enn før. Ikke mer hvesing når han puster og selv om han blir andpusten og trett så kan han være mye mer aktiv enn før. Han virker så mye mer fornøyd med seg selv og har fått tilbake glimtet i øyet 76 år gammel, noe jeg trodde han hadde mistet for alltid. Min far og jeg er begge overbevist om at forbedringene er på grunn av deres maskin, som han har brukt 2 ganger om dagen i 20 minutter. Jeg kjøpte maskinen for min far og det er det beste jeg noen gang har gjort!"

 

 

NB: Det er i alt 7 sider med referanser. 
 

Bruksområder (klikk på linkene):

1. Dagligdagse helseproblemer

     (Søvn, Svimmelhet, Energi, Stress, Motivasjon, Konsentrasjon, Velvære mm)

2. Sansene og huden

     (Syn, Makula degenerasjon, Hud, Psoriasis mm)

3. Luftveiene

     (KOLS, Astma, Allergi, Lungeemfysem, Søvnapné, Pusteproblemer, Sinusitt mm)

4. Nervesystem, Muskel- og Skjelettsykdommer

     (Smerte, ME/CFS, MS, Parkinsons, Revmatisme, Leddgikt, Fibromyalgi, Lupus, Epilepsi, Lammelser mm)

5. Hjerte- og karsystemet

     (Sirkulasjon, Slag, Atrieflimmer, Høyt Blodtrykk, Diabetes, Vaskulitt mm)

6. Idrett

     (Restitusjon, Melkesyre, Forkjølelse, Årvåkenhet, Energi, Liste utøvere, klubber mm)

7. Annet

     (Borrelia, Avgiftning, Cystisk Fibrose, Candida, Psykiatri, Depresjon, Cøliaki, Hormoner, Hypotyreose,
     Osteoporose, Endometriose, Reynauds, Sjøgrens, Studier/Fagartikler mm)

 

Link til ALFABETISK LISTE

 

 

Anchor 19
bottom of page