Velkommen til våre nettsider!


Vi har produkter som har hjulpet mange mennesker siden vi begynte i 2011, og nå i 2019 har vi tatt med ernæring blant våre produkter for å kunne være i stand til å hjelpe enda flere. Hvis næringsbalansen ikke er i orden og cellene ikke fungerer som de skal vil man ha begrenset nytte selv av de dyreste apparatene i verden. Vi håper du er enig i at det gir mening?

 

Vi satser på kvalitetsvarer, hovedsakelig produsert i følgende land: Norge, Island, Tyskland og Sveits. Det vil si at vi ikke selger de billigste varene, men vi selger varer vi er stolte av og som vi vet er de beste innen sine områder, enten i form av total kvalitet og ytelse, og/eller mest for pengene.
 

- Vi bryr oss om DIN helse og økonomi, og anbefaler deg å ta markedets viktigste test før du kjøper et dyrt apparat. Kanskje er en spesiell Balanseolje til 269 kr pr mnd god nok hjelp mot sykdommen din eller plagene dine?
- Vi har landets beste garantier, og gir f.eks. 5 år garanti på Airnergy Basis + og Professional +.
- Vi tilbyr dessverre ikke utleie lenger da vi bruker for mye tid på å kreve inn penger fra dårlige betalere.
- Vi tilbyr imidlertid en unik tilbakekjøpsgaranti på Airnergy og OMI, slik at du ikke blir sittende med et produkt du ikke bruker. Les mer om dette i forbindelse med vår prisliste.

- Finner du en misfornøyd Futura Helse kunde så si fra. Slike kunder er vi ganske sikre på at ikke finnes!

Om du finner noe på våre nettsider som ser ut til å ikke virke eller som er feil så vennligst si fra.

Futura Helse
Henry Thingstads vei 8
7025 Trondheim
NORWAY 

 

Copyright 2019 ©  Futura Helse

Org.nr 985 042 047 Mva

Phone 0047 99 56 56 04

Email post@futurahelse.no

www.futurahelse.no

 

Created with Wix.com