top of page

Bruk i Helsevesenet:

Airnergy Professional Plus
SoeMac

Praktisk bruk mm

Pasienter og folk flest spør som regel legen om de kan bruke alternative terapier, og vi har derfor laget litt kortfattet informasjon og linker til dokumentasjon vedrørende Airnergy, SoeMac og Aktivert Oksygen terapi.

Gå rett til Dokumentasjon (hovedside)

 

Det er ikke snakk om noe konsentrert oksygen eller ozon i denne terapien. Det er kun snakk om at oksygenet i vanlig luft (hentes fra rommet, filtrert) ved hjelp av katalysatorteknologi forandres fra vanlig triplet oksygen til singulet oksygen, og man får det som kalles aktivert oksygen. Denne energien som tilføres blir frigjort og overført til vannmolekyler så snart det aktiverte oksygenet blander seg med vanlig luft (feks. i neseboret når det brukes neseslange), og man kaller den luften som er iblandet denne energien for aktivert luft. Den aktiverte luften pustes inn under behandlingen. 
Testresultater viser bla. at man ETTER behandlingen puster UT ca 10 % mindre oksygen, dvs at det oksygenet som blir pustet inn blir mer tilgjengelig for kroppens celler, dvs er mer biotilgjengelig. Dette oksygenet vil kunne hjelpe celler og organer i hele kroppen, og derfor har mange pasienter meget god erfaring med bruk av dette.

Teknologien kan med fordel brukes som støtte til andre behandlinger, også feks. cellegiftbehandling, og er gunstig til rehabilitering.

AIRNERGY er en Tysk produsent av apparater og de kaller sin hovedterapi Spirovital terapi. Vi vil her kun omtale den, men de har også Dermovital og Somavital terapi.
Hovedsakelig selger vi en modell som heter Airnergy Professional Plus, og denne brukes i inntil 21 minutters sesjoner. Effekten og tiden kan justeres på apparatet, og antall behandlinger varierer fra 1 pr. uke til 2-3 ganger pr. dag. Det siste feks. til en som er hardt rammet av KOLS.

Alle Airnergy modellene bruker neseslange, og de fleste er stasjonære modeller på ca 4,5 kg.

Airnergy har også en transportabel modell, bygd inn i en koffert.
Airnergy er sertifisert bla. i henhold til ISO 13485 som produsent av medisinsk utstyr, og i henhold til kvalitetsstandarden ISO 9001.

SOEMAC er en Engelsk produsent, og de har kun 1 modell i dag. Denne har kun 1 katalysator og er beregnet til bruk om natten mens man sover. Den har ingen neseslange, og luften sendes ut i rommet ved hjelp av en liten vifte i apparatet.

Prismessig er denne bare ca 10% av prisen av en Airnergy Professional plus, men man kan nok ikke regne med tilsvarende gode behandlingsresultater. 

Resultater fra studier med utøvere som trener med Aktivert Oksygen:

  • Minimum 8% mer energiproduksjon

  • Et gjennomsnitt på 10% reduksjon i ubrukt utåndet oksygen

  • 10% reduksjon i hvilepuls

  • Minimum 7% mindre melkesyre produksjon

Vi har ved flere anledninger prøvd å få Norske sykehus og spesialister til å teste Airnergy, men dessverre så ser de ikke ut til å ha interesse av denne teknologien. Vi mener det er en stor tabbe da vi ser hvor god nytte mange pasienter har av den, og vi mener at slikt utstyr burde være tilgjengelig og i daglig bruk i alle Norske institusjoner.

DIV. LINKER:
Airnergy - Dr. Kaslow
Airnergy - I dybden (Engelsk)

DOKUMENTASJON: (Om nettleseren din (Opera?) gir feilmelding så send oss en epost og vi sender det du vil ha, eller bruk en annen nettleser)
Faktaark Professional Plus

30 min Airnergy video - Norsk tekst

Brosjyre - Airnergy

Kompendium KOLS
Kompendium AMD

Andre fagartikler
Airnergy sin egen hjemmeside

SoeMac sin egen hjemmeside

bottom of page