top of page

MANGE gode grunner til å puste riktig (eller bruke Airnergy):

Vi selger deg gjerne apparater vi, men det aller beste er om du lærer deg å puste riktig, og på den måten sørger for at kroppens celler får den mengden oksygen som de trenger. De positive virkningene av god og riktig pusting er mange, på samme måte som bruk av Airnergy, det handler jo mye godt om det samme.

Hvordan puste riktig

Oppsummering fra diverse kilder på nettet:

1. Riktig pusting: Detox/ frigjør giftstoffer
Kroppen din frigjør normalt 70% av sine giftstoffer gjennom å puste. Hvis du ikke puster effektivt klarer du ikke å kvitte deg med giftstoffene, dvs. at andre organer/vev/systemer i kroppen din får en større byrde, noe som til slutt kan føre til sykdom. Når du puster ut luft slipper du også ut karbondioksid som blodet har samlet fra hele kroppen og frigjør via lungene. Karbondioksid er et naturlig avfall fra kroppens stoffskifte.

2. Riktig pusting lindrer smerte

Du kan ikke realisere sin forbindelse til hvordan du tenker, føler og opplever livet. For eksempel, hva skjer med pusten din når du forventer smerte? Du holder nok pusten. Likevel studier viser at å puste inn din smerte bidrar til å lette den.

3. Riktig pusting roer kropp og sinn, og lindrer emosjonelle problemer
Mer oksygen til hjernen reduserer angst og uro. Tenk på hvordan kroppen føles når du er anspent, sint, redd eller stresset. Det knyter musklene og pusten blir overfladisk. Når pusten blir overfladisk får du ikke den mengden oksygen som kroppen din trenger.

6. Riktig pusting masserer dine organer
Bevegelsene i mellomgulvet i løpet av de dype pusteøvelse masserer mage, tynntarm, lever og bukspyttkjertel. Den øvre bevegelsen av mellomgulvet masserer også hjertet. Når du puster inn luft går mellomgulvet ned og magen vil utvides. Ved denne handlingen masseres vitale organer og forbedrer blodsirkulasjonen i dem. Kontrollert pusting styrker også og former magemusklene.

7. Riktig pusting øker muskel
Breathing er oksygene prosessen til alle cellene i kroppen din. Med tilførsel av oksygen til hjernen dette øker musklene i kroppen din.

8. Riktig pusting Styrker immunforsvaret
Oksygen gjennom blodet ved å legge til hemoglobin i de røde blodcellene. Dette i sin tur beriker og kroppen din å forbrenne næringsstoffer og vitaminer.

9. Riktig pusting bedre holdning
Gode ​​pusteteknikker over en lengre periode vil oppmuntre god holdning. Bad kroppsholdning vil resultere i feil pusting, så dette er en så viktig prosess ved å få din holdning helt fra tidlig på vil du se store fordeler.

10. Riktig pusting forbedrer kvaliteten av Blood
Dyp pusting fjerner all karbon-dioksyd og øker oksygen i blodet og således øker blod kvalitet.

11. Riktig pusting Øker Fordøyelse og Assimilering av mat
Fordøyelsesorganer slik som magen motta mer oksygen, og følgelig opererer mer effektivt. Fordøyelsen er ytterligere forsterket ved det faktum at maten blir oksygenert mer.

12. Riktig pusting Forbedrer nervesystemet
Hjernen, ryggmargen og nervene får økt oksygentilførsel og er mer næring. Dette forbedrer helsen til hele kroppen, ettersom nervesystemet kommuniserer til alle deler av kroppen.

13. Riktig pusting Styrke Lunger
Som du puster dypt i lungene bli frisk og kraftig, en god forsikring mot luftveisproblemer.

14. Riktig pusting gjør hjertet sterkere.
Pusteøvelser redusere belastningen på hjertet på to måter. For det første fører til dyp pusting mer effektive lungene, noe som betyr mer oksygen, bringes i kontakt med blod som sendes til lungene av hjertet. Så, ikke hjertet ikke trenger å jobbe så hardt for å levere oksygen til vevene. For det andre fører dyp pusting til en større trykkforskjell i lungene, noe som fører til en økning i sirkulasjonen, og dermed hviler hjertet litt.

15. Riktig pusting bistår i vektkontroll.
Hvis du er overvektig, brenner ekstra oksygen opp overflødig fett mer effektivt. Hvis du er undervektig, mater ekstra oksygen sultende vev og kjertler.

16. Riktig pusting Øker energinivået og forbedrer Stamina

17. Riktig pusting Forbedrer Cellular Regeneration

18. Riktig pusting Hever Moods
Puste øke lystfremkallende neurochemicals i hjernen til å heve stemninger og bekjempe fysisk smerte

bottom of page