top of page

Airnergy - rimeligere enn kosttilskudd

Kosttilskudd er så mangt, men når vi sier at Airnergy er rimeligere enn kosttilskudd så mener vi sammenlignet med komplekse kosttilskudd av meget høy kvalitet som kan gi noenlunde samme virkning på kroppen som Airnergy kan, dvs. gi virkning på en lang rekke sykdommer og plager.

Virkning på kroppen handler igjen om mange ting som gener, hvilke helseplager man evt. har, hvorfor man har fått dem og så videre. 

 

Et kosttilskudd som har hatt meget god virkning på mange plager og sykdommer er ProArgi-9 fra Synergy, og dette er nok det beste kosttilskuddet på det Norske markedet, spesielt brukt sammen med Synergy sitt antioksidantprodukt Mistify. Men som en kunde en gang sa: ProArgi-9 er fantastisk, men Airnergy er enda bedre. Dette er selvfølgelig en subjektiv oppfatning fra denne personen, og avhengig av hvilke plager man har, i et annet tilfelle kan det være motsatt. 

 

Om vi sammenligner disse prismessig så koster et abonnement på ProArgi-9 og Mistify ca 1400 kroner pr. mnd, dvs nærmere 17.000 kr pr år, for 1 person. Dette betyr at etter 3 år og 2 måneder så har man brukt et beløp tilsvarende innkjøp av en Airnergy Professional Plus maskin. Airnergy maskina bør imidlertid ha mange driftsår igjen etter dette, og kan i tillegg brukes av flere personer, ikke bare en. 

bottom of page